Beurzen en informatiedagen

Ontmoet Koning Aap

Ook dit jaar ben je van harte welkom om kennis te maken met onze reisorganisatie en al je vragen af te vuren op onze enthousiaste medewerkers. Bezoek ons op een beurs of informatiedag en doe inspiratie op voor een volgende verre reis!

Koning Aap Clubdag

De Koning Aap Clubdag is hét reisevent van het jaar! Informatieve landenpresentaties, ontmoetingen met onze reisspecialisten & reisbegeleiders, inspirerende gesprekken met fervente Koning Aap reizigers (ambassadeurs) en leuke activiteiten kenmerken deze dag. Net zoals voorgaande jaren staat er ook dit jaar een unieke lezing op het programma, wij verwelkomen gastspreekster Lieve Blancquaert op zondag 19 november.

Datum: zondag 19 november 2017
NIEUWE locatie: De Zebrastraat in Gent--
Voorgaande edities

Informatiedagen

Ieder jaar organiseren wij verspreid over het land verschillende informatiedagen. Tijdens deze evenementen geven wij inspirerende, kleurrijke presentaties over onze bestemmingen.

Ontdek alles over onze verschillende groepsrondreizen, familiereizen en festival- & pioniersreizen. Ontmoet je medereizigers, maak kennis met onze enthousiaste kantoormedewerkers & reisbelegeiders en krijg antwoord op al jouw reisvragen. 

Wil je ons ontmoeten? Kom langs op één van onderstaande data:
  • 16 december - Infodag Mechelen
  • 13 Januari - Infodag Brugge
  • 20 januari - Infodag Antwerpen
  • 24 februari - Infodag Hasselt
  • 10 maart - Infodag Gent
  • 21 april - Familiedag

Beurzen

Zoals iedere jaar zijn wij met een kleurrijke stand vertegenwoordigd op het Vakantiesalon Brussel: een beurs voor liefhebbers van vakanties en reizen. Wees welkom van donderdag 1 t/m met zondag 4 februari 2018, van 10u tot 18u, in Brussels Expo.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.