Beurzen en informatiedagen

Ontmoet Koning Aap

Ook dit jaar ben je van harte welkom om kennis te maken met onze reisorganisatie en al je vragen af te vuren op onze enthousiaste medewerkers. Bezoek ons op een beurs of informatiedag en doe inspiratie op voor jouw volgende Koning Aap reis!

Informatiedagen

Ieder jaar organiseren wij verspreid over het land verschillende informatiedagen. Tijdens deze evenementen geven wij inspirerende, kleurrijke presentaties over onze bestemmingen.

Ontdek alles over onze verschillende groepsrondreizen, familiereizen en festival- & pioniersreizen. Ontmoet je medereizigers, maak kennis met onze enthousiaste kantoormedewerkers & reisbelegeiders en krijg antwoord op al jouw reisvragen. Tijdens de infodag in Antwerpen zetten we onze Familiereizen extra in de kijker. 

Wil je ons ontmoeten? Schrijf je dan in voor  onze infodagen:

Beurzen

Zoals ieder jaar zijn wij met een kleurrijke stand vertegenwoordigd op het Vakantiesalon Brussel: een beurs voor liefhebbers van vakanties en reizen. Wees welkom van donderdag 1 t.e.m. zondag 4 februari 2018, van 10u tot 18u, in Brussels Expo.

Koning Aap Clubdag

De Koning Aap Clubdag is hét reisevent van het jaar! Informatieve landenpresentaties, ontmoetingen met onze reisspecialisten & reisbegeleiders, inspirerende gesprekken met fervente Koning Aap reizigers (ambassadeurs) en leuke activiteiten kenmerken deze dag. 
Bedankt aan alle aanwezigen tijdens de Clubdag op zondag 19 november 2017!

Voorgaande edities
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.