Reisthema´s

Honderdvijftig prachtige groepsreizen door meer dan tachtig landen in Europa, Azië, Afrika, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika. Koning Aap organiseert reizen die een eerste introductie zijn in een land, maar ook reizen voor mensen die een land beter willen leren kennen en speciale reizen met een thema of georganiseerd rondom een speciaal festival. Naast onze reguliere reizen, kun je kiezen uit de volgende speciale reisthema's:

Festivalreizen

Festivals zijn vaak indrukwekkende en kleurrijke gebeurtenissen. Het loont zeker om de keuze van je vertrekdatum erop af te stemmen. Tijdens een aantal van onze reizen bezoeken we wereldse festivals. Een kleine greep uit ons aanbod? Wat denk je van het Inti Raymi Festival in Peru, Timkat in Ethiopië, kloosterfestivals in Ladakh of Bhutan, de Pushkar Fair in India of het Nadaam Festival in Mongolië. Bekijk het aanbod festivalreizen.

Pioniersreizen

Onze pioniersreizen zijn zeer bijzondere reizen die bijvoorbeeld gebieden bezoeken die nog maar door weinig reizigers bezocht worden. In landen als Tadzjikistan, Soedan, Colombia en Noord-Korea waan je je nog een echte pionier. Ook de intensieve reizen naar Mount Kailash (Tibet) en de Indiase deelstaten Assam, Arunachal Pradesh en Nagaland zijn zulke juweeltjes. Eén ding is zeker; je zult een prachtige reis meemaken die nog maar weinig reizigers gemaakt hebben. Bekijk het aanbod pioniersreizen.

Even kort weg

Soms heb je niet zoveel tijd, maar wil je wel even écht weg. We hebben een ruim assortiment aan korte reizen ontwikkeld in Oost-Europa, het Midden-Oosten, Azië, Afrika en Latijns-Amerika. In maximaal 16 dagen intens van exotische cultuur proeven? Struinen langs eeuwenoude monumenten, heerlijk genieten op een parelwit strand of juist deelnemen aan sportieve activiteiten? Onze korte reizen hebben we overzichtelijk voor je op een rij gezet. Bekijk het aanbod korte reizen.

Safarireizen

De wildernis op een unieke manier ervaren? Onze safarireizen zijn reizen waar één of meerdere safari-excursies zijn inbegrepen. Bekijk het aanbod safari reizen.

Wandelreizen

Prachtige reizen waarbij je meerdaagse wandeltochten zult maken. Tijdens wandelingen kom je op de mooiste plekken en zie dingen waar je met gemotoriseerd vervoer makkelijk aan voorbij zou gaan. Bekijk het aanbod wandel reizen.

Familiereizen

Koning Aap biedt groepsreizen speciaal voor families. Want zeg nu zelf, wat is er nu mooier dan het zien van de uitdrukking op het gezicht van jouw kind als deze kennis maakt met nieuwe gebruiken en culturen, onbekende diersoorten en ruige landschappen? Omdat wij hebben gemerkt dat ieder gezin weer haar eigen wensen heeft, bieden wij de volgende familiereizen aan:
 • Groepsreizen voor families met kinderen van 4 jaar en ouder (4+)
 • Groepsreizen voor families met kinderen van 12 jaar en ouder (12+)
 
• Groepsreizen die door een lokale Engelstalige reisbegeleider worden begeleid (12+)

Reizen op maat (individuele rondreizen)

Op zoek naar een individuele rondreis op maat? Bij YourWay2GO (zusterorganisatie van Koning Aap) kun je je eigen reis samen stellen zoals jij het wilt. Op onze website staan voorbeelden van rondreizen en bouwstenen die je kunt gebruiken om jouw ideale reis zelf samen te stellen. Samen met de landspecialisten bepaal je de reisroute, gewenste vertrekdata en welk vervoer voor jouw optimaal is. Bekijk hier het YourWay2GO aanbod van individuele reizen.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.