Koning Aap Clubdag

Zaterdag 5 december is het weer zover, de jaarlijkse Koning Aap Clubdag in het Elzenveld in Antwerpen. Ook dit jaar kan je je weer laten inspireren door de presentaties over onze bestemmingen, kennismaken met onze reisbegeleiders en kantoormedewerkers en goede gesprekken voeren over jouw favoriete reis!

Ontdek alles over onze verschillende groepsrondreizen, familiereizen en de nieuwe reizen die aan ons reisaanbod zijn toegevoegd. Daarnaast kun je genieten van swingende muziekjes en lekkere hapjes. Kom langs! En ontmoet niet alleen de gezichten achter Koning Aap, maar ook andere reizigers die graag hun reisverhalen met jou delen.

Speciale gast: THOMAS ERDBRINK, van de VPRO serie 'Onze Man in Teheran'

In 2013 mochten we de bekende Britse schrijver Redmond O’Hanlon uitnodigen en vorig jaar was topfotograaf Jimmy Nelson te gast op de Koning Aap Clubdag. Ook dit jaar mogen wij weer een bekende spreker ontvangen.

Dit jaar verwelkomen wij THOMAS ERDBRINK, ook wel bekend als 'onze man' van de VPRO serie Onze Man in Teheran. Tijdens de clubdag vertelt Erdbrink over zijn leven en werk in Iran. Sluit om 12:00 uur aan bij zijn lezing en luister naar zijn indrukwekkende verhalen.

Instituut voor Tropische Geneeskunde

Het Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITG) te Antwerpen is een van de belangrijkste instellingen ter wereld voor onderwijs, onderzoek en dienstverlening in de tropische geneeskunde en de gezondheidszorg in de ontwikkelingslanden.

Van 13:00-13:15uur komt Dhr. Ralph Huits van Het Tropisch Instituut Antwerpen uitleg geven in de Kloosterzalen (zaal 2). Wees daarbij!

Reizigers voor reizigers

De Koning Aap Clubdag, hét ideale moment om je medereizigers te ontmoeten of om een reünie te organiseren met je oud-reisgenoten. Nodig je oud-reisgenoten uit om te komen of maak via het Koning Aap forum contact met je medereizigers.

Daarnaast zullen ook dit jaar de Koning Aap ambassadeurs aanwezig zijn. Reizigers die al vaker met Koning Aap hebben gereisd en beschikbaar staan voor jou, om vragen te beantwoorden en ervaringen te delen. Luister naar hun verhalen, vraag naar handige tips en kom te weten hoe reizigers hun reis met Koning Aap ervaren.

Schrijf je gratis in!

De inschrijving is gesloten! Iedereen die zich heeft aangemeld heeft een bevestigingsmail ontvangen.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.