Beurzen en infodagen

Beurzen en infodagen

Ook dit jaar ben je van harte welkom om kennis te maken met onze reisorganisatie en om al je vragen af te vuren op onze enthousiaste medewerkers. Bezoek ons op een beurs of informatiedag en doe inspiratie op voor een volgende verre reis!

Tijdens de Koning Aap beurs- en infodagen maken wij sfeerbeelden. Indien je liever niet op de foto staat, mag je dit aangeven.

Koning Aap Infodagen

Verspreid over het land organiseren wij verschillende infodagen. Tijdens deze evenementen geven wij inspirerende presentaties over onze bestemmingen. Ontdek alles over onze verschillende groepsreizen, maak kennis met onze enthousiaste medewerkers & reisbegeleiders en krijg antwoord op al je reisvragen. Houd onze website in de gaten voor het presentatieschema en het aanmeldformulier. 

Volgende Koning Aap Infodagen: 

 • Infodag Hasselt - zaterdag 19 januari 2019
 • Infodag Antwerpen - zaterdag 2 februari 2019
 • Infodag Leuven - zaterdag 23 februari 2019
 • Infodag Brugge - zaterdag 30 maart 2019
 • Vakantiesalon Brussel

  Zoals ieder jaar zijn wij met een kleurrijke stand vertegenwoordigd op het Vakantiesalon Brussel: een beurs voor liefhebbers van vakanties en reizen. Wees welkom van donderdag 7 t.e.m. zondag 10 februari 2019, van 10u tot 18u, in Brussels Expo.

  Koning Aap Clubdag

  Het nieuwe reisseizoen luiden we jaarlijks in met onze eigen Clubdag

  Informatieve landenpresentaties, ontmoetingen met onze reisspecialisten & reisbegeleiders, inspirerende gesprekken met fervente Koning Aap reizigers (ambassadeurs) en leuke activiteiten kenmerken deze dag.

  Dit jaar vond de Clubdag zaterdag 24 november plaats in het Elzenveld, Antwerpen. Ruben Terlou, bekend van de populaire documentaireseries Langs de oevers van de Yangtze en Door het hart van China, kwam zijn verhalen met ons delen! 

  Sfeerbeelden voorgaande edities: