Beurzen en infodagen

Beurzen en infodagen

Ook dit jaar ben je van harte welkom om kennis te maken met onze reisorganisatie en om al je vragen af te vuren op onze enthousiaste medewerkers. Bezoek ons op een beurs of informatiedag en doe inspiratie op voor een volgende verre reis!

Tijdens de Koning Aap beurs- en infodagen maken wij sfeerbeelden. Indien je liever niet op de foto staat, mag je dit aangeven.

Koning Aap Infodagen

Verspreid over het land organiseren wij verschillende infodagen. Tijdens deze evenementen geven wij inspirerende presentaties over onze bestemmingen. Ontdek alles over onze verschillende groepsreizen, maak kennis met onze enthousiaste medewerkers & reisbegeleiders en krijg antwoord op al je reisvragen. Houd onze website in de gaten voor het presentatieschema en het aanmeldformulier. 

Volgende Koning Aap Infodagen: 

 • Infodag Gent - zaterdag 12 januari 2019
 • Infodag Hasselt - zaterdag 19 januari 2019
 • Infodag Antwerpen - zaterdag 2 februari 2019
 • Infodag Leuven - zaterdag 23 februari 2019
 • Infodag Brugge - zaterdag 30 maart 2019
 • Koning Aap Familiedag

  Droom je van een avontuurlijke rondreis samen met het gezin, maar weet je nog niet waarheen, wat de beste reisperiode is of wil je inspiratie opdoen? Kom dan naar de Koning Aap Familiedag! Je maakt er kennis met de mooiste Koning Aap familiegroepsrondreizen naar wereldwijde bestemmingen, van Albaniƫ tot Zuid-Afrika en van India tot Ecuador.

  Naast informatieve landenpresentaties, ontmoet je onze reisbegeleiders en reisspecialisten en kom helemaal in de reisstemming! Bovendien houden we onze Familiedag in het leukste doe-centrum van Belgiƫ, Technopolis, waar de kids zich de hele dag kunnen vermaken!

  Wil jij ook een aangenaam uitje met het hele gezin beleven? Schrijf je dan hier snel in, want vol is vol! 

  Koning Aap Clubdag

  Het nieuwe reisseizoen luiden we jaarlijks in met onze eigen Clubdag

  Informatieve landenpresentaties, ontmoetingen met onze reisspecialisten & reisbegeleiders, inspirerende gesprekken met fervente Koning Aap reizigers (ambassadeurs) en leuke activiteiten kenmerken deze dag.

  Dit jaar vindt de Clubdag zaterdag 24 november plaats in het Elzenveld, Antwerpen. Ruben Terlou, bekend van de populaire documentaireseries Langs de oevers van de Yangtze en Door het hart van China, zijn verhalen met ons delen!  Klik hier om je aan te melden.

  Sfeerbeelden voorgaande edities: 

  Vakantiesalon Brussel

  Zoals ieder jaar zijn wij met een kleurrijke stand vertegenwoordigd op het Vakantiesalon Brussel: een beurs voor liefhebbers van vakanties en reizen. Wees welkom van donderdag 7 t.e.m. zondag 10 februari 2019, van 10u tot 18u, in Brussels Expo.

  Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.