header image

Antwerpen | 2 februari

Infodag Antwerpen

Zaterdag 2 februari verwelkomen wij onze trouwe en nieuwe reizigers graag op de Koning Aap Infodag in Antwerpen! Tijdens de infodagen maak je kennis met onze reisorganisatie, met de maatwerkspecialist van Koning Aap, YourWay2GO, onze reisformules en onze meer dan 80 prachtige bestemmingen. Elk uur zijn er maar liefst 3 kleurrijke en informatieve presentaties over onze bestemmingen live gepresenteerd door onze enthousiaste medewerkers. 

Reisbegeleiders en kantoormedewerkers staan paraat om al jouw prangende reisvragen te beantwoorden, ook over bestemmingen waar geen presentatie over gepland is. 'Waar in Afrika spot je de meeste dieren?' 'Hoe ziet de groepssamenstelling van de Colombia Slow Comfort reis eruit?' 'Welke vaccinaties zijn nodig om naar Laos te reizen?'

NIEUW: Natuurlijk vinden wij dat onze groepsreizen de mooiste routes en de tofste reizigers hebben. Wil je weten hoe reizigers een Koning Aap reis écht beleven? Sylvia reisde in 2011 voor het eerst met ons. Sindsdien verliet ze  de platgetreden paden in Mongolië, verkende ze de Mayaroute en spotte ze de Big Five met ons. Om 15 uur vertelt Sylvia hoe zij een Koning Aap reis ervaart. Een presentatie die je niet wilt missen!

Tijdens de Koning Aap Infodagen profiteer je van volgende kortingen

  • € 35 infodagkorting p.p.
  • € 35 vaste klanten korting p.p. indien je de afgelopen 3 jaar met Koning Aap reisde
    Bovendien zijn beide kortingen stapelbaar!

Tijd & locatie

Zaterdag 2 februari 2019
10.30 - 17.00 uur

Lindner Hotel & City Lounge
Lange Kievitstraat 125
2018 Antwerpen

Presentatieschema & aanmelden

Vink hieronder aan bij welke presentatie(s) je aanwezig wilt zijn en vul het inschrijfformulier in om je inschrijving definitief te maken.