Kom naar onze inspiratiedag in Leuven

Zaterdag 11 maart

We zijn zo blij om jullie terug te mogen ontvangen op één van onze inspiratiedagen. Op zaterdag 11 maart 2023 organiseren wij een inspiratiedag in Leuven. Ook onze reisbegeleiders staan te popelen om jullie te verwelkomen. Een boeiende informatieve presentatie over jouw favoriete bestemming volgen, een babbel met ons verkoopteam of een van onze reisbegeleiders en gewoon het weer even kunnen samen zijn en babbelen of verlangen naar reizen! Zien we je dan?

Boek ter plaatse jouw favoriete rondreis

Het is uiteraard mogelijk om ter plaatse een boeking te maken, maar liefst wanneer je vooraf reeds een optie hebt genomen via onze website. Zo kunnen we wachtrijen aan de boekingsbalie namelijk vermijden. Gelieve jouw wachtwoord dus goed te onthouden zodat je zelf kan inloggen via Mijn.KoningAap om eventueel jouw optie om te zetten in een droomreis!

Reizigers die op de inspiratiedag hun reis definitief vast leggen bij ons (niet bij het nemen van een optie, enkel bij het maken van een definitieve boeking!) ontvangen een gadgetzak van Koning Aap met o.a. Sunflake Packing Cubes: dé oplossing om je bagage te organiseren.

Waar vindt de inspiratiedag plaats?

Het belooft een inspirerende dag te worden met informatieve presentaties en persoonlijke verhalen van onze reisspecialisten.
 
Wanneer: Zaterdag 11 maart 2023
Tijd: van 11.00 tot 17.00 uur
Waar: Park Inn by Radisson Hotel
Adres: Martelarenlaan 36, 3010 Leuven. Klik hier voor de routebeschrijving

Inschrijven is een noodzaak

We dienen exact te weten hoeveel reizigers we zullen ontvangen, dus inschrijven is wel noodzakelijk. Hieronder vinden jullie het presentatieschema. Jullie kunnen uiteraard nog andere vragen stellen over andere bestemmingen, deze beantwoorden wij met veel plezier. Indien jullie door omstandigheden toch niet aanwezig zouden kunnen zijn, gelieve ons tijdig te verwittigen.