Reizen naar LAOS

Laos reizen: onvergetelijk

Bij Laos reizen kun je in ieder geval één conclusie trekken: het Aziatische land is volstrekt authentiek en nog lang niet in de greep van het massatoerisme. Een moderne infrastructuur zul je er bijvoorbeeld niet aantreffen, terwijl je ook geen buitenlandse invloeden hoeft te verwachten. Degenen die door Laos rondreizen, komen dan ook in aanraking met een oorspronkelijk land dat symbool staat voor het traditionele Zuidoost-Azië. In deze omgeving kom je gegarandeerd tot rust dankzij de dunbevolktheid (Laos is ongeveer zeven keer zo groot als Nederland, terwijl het nog niet de helft van het aantal inwoners van Nederland heeft) en de grote rol die het boeddhisme speelt. Geniet van de stilte, de ongerepte natuur en de vele bijzondere plekken tijdens je rondreis door Laos!

Dat religie een hele belangrijke invloed heeft op het leven van de bevolking, wordt ongetwijfeld al snel duidelijk tijdens het reizen door Laos. In Paksé bijvoorbeeld, dat beschouwd wordt als de hoofdstad van het zuiden van het land, kom je allerlei mooie offerplekken en boeddhistische relikwieën tegen. In Vientiane, de hoofdstad van Laos, kom je overblijfselen tegen van de tijd dat de Fransen de macht hadden over Indochina (het huidige Vietnam, Cambodja en Laos), maar ook vele tempels.

Het culturele hoogtepunt van de Laos reizen is zonder meer Luang Prabang, dat niet voor niets is opgenomen op de Werelderfgoedlijst. Luang Prabang wordt als de hoofdstad van Noord-Laos gezien en is echt een typische, traditionele Laotiaanse stad. De bezienswaardigheden zijn in deze stad ontelbaar, maar als we er eentje uitpikken is het uitzicht vanaf de heuvel waarop de Phu Si-tempel is gelegen misschien wel het meest bijzonder. Vanuit de stad is het bovendien een absolute aanrader om een boottocht te maken naar de Pak Ou Caves. Een andere climax op het gebied van natuur is Vang Vieng, waar je oog in oog komt te staan met grillige rotsen en prachtige rivieren.

resultaten gevonden

{{trip.PromoURL = getpromourl(trip,'/reisdata-en-prijzen') ; ""}}
  • {{txt}}
  • Aanbieding
{{trip.Title}}

{{removeDaysInTitle(trip.Title)}}

{{trip.LabelTexts.join(', ')}}

{{trip.ReviewScore | number:1}} ({{trip.ReviewCount}})
{{trip.Intro}}

{{trip.Duration}} dagen

v.a. € {{trip.HighestPrice | number:0}} € {{trip.FromPrice | number:0}}
REIS START EIND AANTAL DAGEN OPMERKINGEN PRIJS
{{trip.Title}} {{removeDaysInTitle(trip.Title)}} {{trip.StartDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.EndDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.Duration}} Groepssamenstelling v.a. € {{trip.FromPrice | number}}

v.a.

€ {{trip.HighestPrice | number}}

€ {{trip.FromPrice | number}}

v.a.
€ {{trip.FromPrice | number}}
Lees meer
Bezig met laden...
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.