Het kantoor stelt zich voor

Het deskundige team van Koning Aap bestaat uit enthousiaste regiospecialisten en ervaren reisbegeleiders. Allemaal hebben ze een voorliefde voor reizen en zijn ze geïnteresseerd in de cultuur en natuur van verre bestemmingen. Hun liefde voor de landen waar zij elke dag mee bezig zijn brengen ze graag aan anderen over! We stellen een aantal mensen uit ons team aan je voor.

Lotte Vandenboom - Kantoormedewerkster
Tijdens mijn studiejaren gebruikte ik de vakanties om verschillende delen van Azië te verkennen: de cultuur, de mensen en de prachtige afwisselende natuur deden me altijd terugkeren. Later ontdekte ik ook de schoonheid van Midden- en Zuid-Amerika en Afrika. De laatste jaren reis ik op een andere manier: met mijn kinderen. Met hen heb ik voor mij nog onbekende bestemmingen zoals Marokko, Egypte, Sri Lanka, Cuba en Canada ontdekt en vastgesteld dat ook deze delen van de wereld prachtig zijn!


Bronwen van Tittelboom - Kantoormedewerkster
Als kind stond ik al gretig met pyjama en tandenborstel klaar voor mijn eerste ‘reisjes’: logeren bij vriendjes of met tante naar zee. Een doos met exotische oude zwart-wit foto’s van lachende mensen, boten die naar Afrika voeren en olifanten was een schatkist voor mijn fantasie. Mijn enthousiasme voor verre oorden is nooit gestopt. Bij Koning Aap ontdek ik elke dag iets nieuws, om over te dromen en te beleven!


Kim Van de Voorde - Kantoormedewerkster
Tijdens mijn opleiding toerisme liep ik stage bij Koning Aap. Na deze leuke ervaring en een reis naar China was ik helemaal verkocht voor verre en exotische bestemmingen. Sinds 2011 vul ik het team van Koning Aap in Gent aan, en breid ik verder mijn reiskennis uit. Je kunt mij aanspreken voor meerdere bestemmingen in Azië (o.a. Sri Lanka en Myanmar) en recentelijk heb ik ook de schoonheid van Zuid-Amerika mogen ontdekken.


Els Dhaenens - Kantoormedewerkster
Wat is er heerlijker dan je passie voor reizen te mogen delen met mensen? Het reizen zit in mijn bloed. Ik kreeg al de kans om hele mooie delen van de wereld te zien en keer op keer stond ik verwonderd van de schoonheid en charme van iedere bestemming. Jordanië, Mexico, Nepal, Vietnam, Cambodja en het grootste deel van zuidelijk en Oost-Afrika zijn voor mij niet onbekend. Met veel enthousiasme help ik jullie dan ook graag verder om een onvergetelijke reis uit te zoeken bij Koning Aap!


Isabel Huyghebaert - Kantoormedewerkster 
Op het kantoor van Koning Aap heb ik contact met de reizigers voor alle bestemmingen van Koning Aap. Ik vind het super om me te verdiepen in de verschillende verre landen, hun cultuur en geografie. Tot 2012 was ik reisbegeleider voor Koning Aap in Azië. Vooral de India en Nepal reizen ken ik op mijn duimpje. Mijn favoriete plek is de Himalaya met zijn imposante witte pieken… voorlopig toch, want ik kijk ernaar uit om nog meer bestemmingen te leren kennen.


Iwein Gossé - Kantoormedewerker
Zeven maanden rondreizend in Afrika zorgde ervoor dat ik als reisbegeleider van avontuurlijke reizen aan de slag kon. Na 8 jaren begeleiding werkte ik 5 jaar voor een Afrika nichetouroperator. De ziel van dit continent bracht me ertoe een eigen zaak te starten in Madagaskar. Sinds enkele jaren werk ik bij Koning Aap en met mijn enthousiasme deel ik graag mijn kennis en ervaring.


Bart Serneels - Kantoormedewerker
Mijn grote droom was ooit in Tibet te geraken. Ik moet ergens een zeer goede daad hebben gesteld want ik ben er inmiddels tien keer geweest. Gulzig naar meer heb ik een flink stuk van Afrika, Azië en Midden-Amerika bereisd. Zo intensief dat ik het nu prettig vind om thuis te zijn. Die kennis en ervaring gebruik ik nu met plezier om reizen op maat samen te stellen.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.