Naar deze landen kun je nú op reis

Wil jij ook graag weer op reis?

Naar deze landen kun je nú op reis

Eindelijk was daar het nieuws waar we met z'n allen al zo lang naar uitkeken: vakantiereizen naar landen met een laag besmettingsniveau zijn weer mogelijk! De Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken geeft veilige landen de kleurcode oranje of groen. Maar welke landen zijn dit nu precies? Op deze pagina vind je de meest actuele lijst met bestemmingen met een oranje of groen reisadvies die géén quarantaineplicht bij aankomst hanteren. Wij houden de reisadviezen nauwlettend in de gaten en zullen deze pagina blijven updaten. 

We verwachten dat we vanaf begin juli meer bestemmingen kunnen aanbieden, met de introducering van het Europese certificaat.

Zoek in onderstaande lijst jouw favoriete bestemming uit en boek je reis bij Koning Aap zonder voorschot èn met zekerheid van gratis annuleren zonder vermelding van reden.

Ons complete flexibele (om)boekings- en annuleringsbeleid ten tijde van COVID-19 vind je hier.

Mis je jouw droombestemming in deze lijst? Dan kan het zijn dat deze wel een oranje of groen reisadvies heeft, maar dat rondreizen niet mogelijk is wegens bepaalde inreisbeperkingen. Je vindt de inreisbeperkingen per land hier.

Ga voor veilig én verantwoord op reis en kies jouw reis uit onderstaande lijst!