Voordelen voor jou als trouwe reiziger

Wanneer ben ik een vaste klant?

Ben je de afgelopen 3 jaar eerder met Koning Aap op reis geweest en ga je dit jaar opnieuw met ons op reis? Dan mag jij jezelf een vaste klant ofwel een trouwe reiziger noemen!

Graag geven we jou in ruil voor jouw trouw een aantrekkelijke korting. Als trouwe reiziger krijg je € 35 korting per persoon. En natuurlijk beloven we dat de reis opnieuw een onvergetelijke ervaring zal worden.

Profiteer van vele extra's!

Naast de vaste klanten korting van € 35 p.p. zijn er nog veel meer extra’s waar jij als trouwe reiziger van kan profiteren. Jouw voordelen op een rij:

✓ De mogelijkheid om je als eerste in te schrijven voor speciale bijeenkomsten en klantendagen;
✓ Deelname aan unieke vaste klanten acties, lotingen, etc.;
✓ Cadeautjes, denk hierbij aan reis gerelateerde producten, korting op producten of kaartjes voor …

Wij verklappen natuurlijk niet alles, dus laat je verrassen. Houd je mailbox goed in de gaten!

Voordelen voor jou als trouwe reiziger

Wij houden van onze trouwe reizigers en bij ons blijf je niet onopgemerkt! Wij waarderen het ten zeerste dat je eerder voor Koning Aap hebt gekozen, daarom doen we graag iets extra voor jou.
Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.