Reisbegeleiders en ons team

Koning Aap is trots op zijn team van professionele reisbegeleiders en deskundige kantoormedewerkers. Beide hebben een ding gemeen; ze hebben allemaal een voorliefde voor reizen en zijn geïnteresseerd in de cultuur en natuur van verre bestemmingen. Maak op deze pagina kennis met onze gepassioneerde reisbegeleiders en kantoormedewerkers.


Onze reisbegeleiders

Als je het onze reisbegeleiders vraagt is reizen begeleiden de mooiste baan die er bestaat! We stellen ze graag aan je voor. 
Lees verder

  

Vacature (m/v)

Zo veel mogelijk van de wereld zien en vooral laten zien? Word dan reisbegeleider van Koning Aap!
Solliciteer direct

  

Het team van Koning Aap

Ons team bestaat uit enthousiaste regiospecialisten. Lees meer over de mensen achter Koning Aap.
Lees verder

Door reizigers beoordeeld

Koning Aap stelt hoge eisen aan de reisbegeleiding; een reis staat of valt er immers mee. Het functioneren van onze reisbegeleiders evalueren we na iedere reis aan de hand van door deelnemers ingevulde "Welkom Thuis Enquêtes". Hiernaast zie je het gemiddelde rapportcijfer dat zij scoren.

Wat reizigers zeggen...

  • Fabian kent zijn job. Hij gaf voldoende info over de excursies, over de dorpjes en wat er te zien valt, zonder saai en langdradig te worden zoals sommige gidsen. hij heeft ook altijd degelijke restaurantjes aanbevolen en tafels gereserveerd voor de groep.
  • Op de luchthaven blijven bij vertrek tot hij of zij er zeker van is dat iedereen een plaats heeft gekregen op het vliegtuig.
  • Vlot in omgang, goed voorbereid, bezorgt nuttige informatie op voorhand, doet veel moeite voor een goede groepssfeer. De beste reisleider die ik ooit heb gehad.
  • Rudy heeft al het mogelijke gedaan om ons bij te staan met het regelen en bekomen van een nieuwe reispas, visum en dergelijke. Daarnaast moest hij ook nog de resterende groep verder begeleiden wat hij uitstekend heeft weten te combineren. Wat me opviel is dat hij ten allen tijde rustig is gebleven. Kortom, hij is er één uit de duizend!!!!!
Gem. cijfer:
8,3
Respondenten: 5753
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.