Rondreis CHINA HOOGTEPUNTEN
22 dagen - v.a. N/A Boek nu

Excursies Rondreis CHINA HOOGTEPUNTEN

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 6 deelnemers en de koers van de Chinese yuan van februari 2017. Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.

Beijing - Acrobatenshow (kaartjes & transfers)

Ter plaatse boekbaar voor € 27

Je bezoekt het Jinsha theater, waar je de kunst van de acrobatiek nog volop kunt ervaren. Je zit dichtbij het podium waardoor je de extreme inspanning zeer goed kan zien, voelen, en horen. De show duurt ongeveer 80 minuten.

Beijing - Grote Muur bij Mutianyu & Zomerpaleis (1 dag)

Ter plaatse boekbaar voor € 34

Om de grote massa voor te zijn vertrekken we al vroeg in de ochtend met de bus naar de Grote Muur bij Mutianyu. Aan het eind van de ochtend rijden we vervolgens in ongeveer twee uur naar het Zomerpaleis waar je je kunt vergapen aan de ‘Marmeren Boot’ of heerlijk rond kan dwalen door de schitterende tuinen. Inclusief vervoer per eigen bus, exclusief entreegelden (circa 75 yuan; prijs onder voorbehoud van wijzigingen) en lunch.

Beijing - Hutongexcursie per fiets, lunch & bezoek Bell Tower (½ dag)

Ter plaatse boekbaar voor € 28

Het woord ‘hutong’ komt van ‘hottog’, dat zoiets betekent als ‘bron’. Dorpelingen groeven destijds een bron en vestigden zich er omheen. Tegenwoordig bestaat een hutong uit een aantal complexen van huizen om een hofje, waar met name oude stedelingen leven. Deze trip neemt je mee naar het oude Beijing ten noordwesten van de Verboden Stad. Je maakt een fietstocht (circa 3 uur) waarbij je veel oude huizen, steegjes, een hofje en een lokale markt ziet. Je ervaart het leven van de bewoners, neemt deel aan een lokale lucnh en sluit de halve dag excursie af met een bezoek aan de Bell Tower.
Inclusief: fietshuur, lunch, lokale gids in de hutong en entreegeld voor de Bell Tower.

Beijing - Peking Eend diner

Ter plaatse boekbaar voor € 21

Geniet van de lokale specialiteit: een gerecht van geroosterde eend, dat traditioneel met pannenkoekjes, groente en een sterke saus wordt gegeten. Peking Eend heeft inmiddels een geschiedenis van meer dan 600 jaar, de smaak is echt heerlijk!

Beijing - Peking Opera (alleen ‘mid-class’ kaartjes)

Ter plaatse boekbaar voor € 23

In het sfeervolle Liyuan theater wordt de traditionele Beijing Opera uitgevoerd. De show duurt ongeveer een uur en combineert muziek, acrobatische dans, fascinerende make-up en spectaculaire kostuums. Er worden verhalen uitgebeeld uit de Chinese geschiedenis en folklore.

Chengyang – Voorstelling van de Dong minderheid

Ter plaatse boekbaar voor € 30

Je bezoekt een voorstelling met zang en dans van de Dong minderheid. De show duurt ongeveer 70 minuten. Transfers en ‘mid-class’ kaartjes zijn inbegrepen.

Chongqing - Chongqing Zoo en Eling Park

Ter plaatse boekbaar voor € 18

De Chongqing Zoo is niet alleen een aantrekkelijke plek om dieren te bewonderen, maar is ook een belangrijke plek voor bescherming en onderzoek naar wilde dieren. Voor buitenlandse reizigers is de Chongqing Zoo een ideale plek om reuzenpanda’s te bezoeken. Eling Park is het hoogste punt van de stad. Hier kun je genieten van een bijzonder uitzicht op de hele stad en de rivier.
Entreegeld van circa 30 yuan is niet inbegrepen.

Nachttrein in softsleeper klasse voor 2 trajecten

Boeken voor vertrek (€ 45)

Nachttrein in softsleeper klasse voor trajecten Beijing-Pingyao en Yichang-Rong an. Dit dient van tevoren geboekt te worden. In de slaapwagon met softsleeper klasse zijn er gesloten compartimenten met 4 bedden per compartiment (met beddengoed) boven elkaar.

Pingyao - Excursie Wang Jia Dayuan en Zhang Bi kasteel (alleen transfers)

Ter plaatse boekbaar voor € 21

Met de bus gaan we eerst op pad naar het oude adellijke huis van de familie Wang. Het complex heeft een oppervlakte van 250.000 m²! Op de terugweg rijden we langs Zhang Bi. Daar bevindt zich een oud kasteel met een ondergronds verdedigingsnetwerk van tunnels. Entreegelden (circa 126 yuan; prijs onder voorbehoud van wijzigingen) zijn niet inbegrepen. De excursie neemt ongeveer 6 uur tijd in beslag.

Xi'an - Excursie Terracottaleger, Grote Gans pagode (alleen transfers)

Ter plaatse boekbaar voor € 24

Je rijdt  in ruim een uur naar het befaamde Terracotta leger, waar je oog in oog zult staan met het leger van keizer Qin. Op de terugweg rijd je via de Grote Gans pagode terug naar het hotel. Entreegelden (circa 200 yuan; prijs onder voorbehoud van wijzigingen) en lunch zijn niet inbegrepen. De excursie neemt ongeveer 6 uur tijd in beslag.

Xi'an - Tang Dynastie show (alleen kaartjes)

Ter plaatse boekbaar voor € 18

Een spectaculaire show van een dik uur met traditionele dans, muziek en zang. Transfers zijn niet inbegrepen.

Xi'an - Traditionele dumpling-maaltijd in Defachang Restaurant

Ter plaatse boekbaar voor € 18

Geniet van de lokale specialiteit: een gevuld deeggerecht dat in allerlei variaties qua vorm en smaak samengesteld kan worden. Transfers zijn niet inbegrepen.

Yangshuo – Bezoek aan theeplantage

Ter plaatse boekbaar voor € 30

Je bezoekt een theeplantage op een berg, die bezaaid is met geurende theestruiken. Na een wandeling met mooie uitzichten is het tijd voor een kop thee in het theehuis. Van hieruit rijd je in een half uurtje naar de top van de heuvel Hebao, om daar te genieten van een prachtig uitzicht over de Lirivier en de omringende bergen.

Inbegrepen: vervoer en entreegeld
Niet inbegrepen: fooi

Yangshuo - Cruise over de Li rivier (inclusief transfers, diner en traditioneel vissen)

Ter plaatse boekbaar voor € 34

Aan het eind van de middag ga je met een lokale boot de Li rivier op om een boottocht te maken door het adembenemende karstlandschap. Net voor de duisternis invalt ga je dineren in Xingpin om daarna nogmaals de rivier op te gaan om het traditionele vissen met aalscholvers van dichtbij te bekijken. De excursie duurt in totaal circa 5 uur.

Yangshuo - Fietstocht platteland en vaartocht karstlandschap

Ter plaatse boekbaar voor € 28

Je gaat op de fiets naar de Maanberg om vervolgens met een bamboevlot een tocht te maken over de Yulongrivier. De excursie duurt in totaal circa 6 uur. Deze excursie is inclusief fietshuur en bamboevlot kaartjes; exclusief lunch en entree Maanberg.

Yangshuo – Klank-en-licht show

Ter plaatse boekbaar voor € 34

Deze spectaculaire show van circa een uur speelt zich buiten af met het karstgebergte als decor. Hij is geregisseerd door Zhang Yimou, die naast diverse films ook de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Beijing heeft geregisseerd. Deze excursie is inclusief transfer en ticket voor de show ‘Impression Liu Sanjie’.

Yangshuo – Kookles

Ter plaatse boekbaar voor € 28

Je wordt opgepikt bij je hotel door je kookleraar en gaat eerst naar de lokale markt. Hier koop je samen de benodigde ingrediënten. Dan volgt de kookles bij ‘Pam's Cooking School’. Na afloop geniet je van de heerlijke, traditionele Chinese gerechten die je leert bereiden. De excursie duurt in totaal circa 4 uur.
Het minimum aantal deelnemers voor deze excursie is 4 personen.

Inbegrepen: vervoer, Engelstalige leraar, kookles en diner
Niet inbegrepen: fooi
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.