Rondreis CHINA HOOGTEPUNTEN
22 dagen - v.a. N/A Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
9,1
11 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:9,6
Prijs/kwaliteit: 8,5
Accommodatie: 8,5
Transport: 8,3
Vertrekdatum: 10/09/2017
0 Beoordeling: 10
Luc : "Mijn vrouw en ik zijn in september 2017 meegereist met Koning Aap - China Hoogtepunten. We vonden het een mooie en gevarieerde mix van avonturen waardoor wij China als bijzonder hebben leren kennen en mogen ervaren. De afwisseling van excursies, leuke accomodaties en stipte vervoermiddelen, met een uistekende reisbegeleiding, langsheen de prachtige Chineese hoogtepunten zullen wij nog vele jaren navertellen. Bedankt Koning Aap! " Luc & Daisy - Gent, Belgie.
Vertrekdatum: 10/09/2017
0 Beoordeling: 10
Vera : Zoals de titel van de reis vermeldt reis je inderdaad van hoogtepunt naar hoogtepunt. Reizen door China is heel aangenaam en zeker boeiend. De reis focust op het mooie van wat China te bieden heeft qua cultuur, natuur en mensen. Deze reis heeft mijn verwachtingen zeker overtroffen. Het nodigt uit naar meer!
Vertrekdatum: 10/09/2017
1 Beoordeling: 9
Ingrid : De titel van de reis 'Hoogtepunten' is correct gekozen.
Vertrekdatum: 06/09/2015
1 Beoordeling: 9
Joachim : Dit is een fantastische reis om mee te maken en je ziet werkelijk alle hoogtepunten van China. De troef van deze reisformule is de 3-daagse cruise op de Yangtze rivier door de 3 kloven. Die zijn adembenemend mooi en biedt ook zeer mooie excursies aan terwijl de service op het schip uitstekend is. Verder zie je natuurlijk alle hoogtepunten met de Chinese muur, Verboden Stad, Pingyao, het terracottaleger van Xian, de adembenemende natuur in het Zuiden met rijstterrassen, theeplantages en houten dorpjes en het einde in Hong Kong is mooi om het contrast met China te zien. De organisatie door Koning Aap en de locale reisbegeleider waren perfect! Echt een aanrader dus!
Vertrekdatum: 06/09/2015
0 Beoordeling: 8
Julie : Prachtige reis die verschillende aspecten van China toont, enkel het bezoek aan de panda's viel tegen, de dieren in deze zoo worden slecht en respectloos behandeld.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.