Rondreis CHINA COMPLEET
22 dagen - v.a. €1 995 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,0
45 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,4
Prijs/kwaliteit: 7,3
Accommodatie: 7,0
Transport: 7,7

Belangrijk om te weten

 
Vertrekdatum: 13/05/2017
0 Beoordeling: 8
Joeri : Gevarieerde landschappen gaande van gigantische grootsteden die als paddestoelen uit de grond schieten tot ravijnen en rijstvelden waar je per fiets doorheen slingert. China heeft het allemaal.
Vertrekdatum: 13/05/2017
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Deze reis was één grote ontdekking en één grote verrassing: China zoals we ons dat hier niet konden voorstellen. Zowel de pracht van het China van gisteren, als de supersnelle evolutie die het China van vandaag doormaakt waren ongelofelijk boeiend. Prachtige excursies, hotels en guesthouses meer dan oké, en vooral, een top reisbegeleidster. Reis meer dan geslaagd dus!
Vertrekdatum: 15/10/2016
0 Beoordeling: 8
Leonie : Mijn eerste ervaring met een groepsreis en Koning Aap is zeer goed bevallen. We hadden een leuke groep met alle ruimte om ook zelf op stap te gaan. De reisleidster heeft ruime ervaring in China en kon veel extra informatie over de verschillende onderdelen (cultureel maar ook praktisch) geven. Ook wist ze bij onvoorziene gebeurtenissen assertief en adequaat te handelen. De hotels waren goed, netjes en op goede locaties gekozen. De route geeft een aardig globaal beeld van China, alhoewel een en ander wel erg toeristisch bleek te zijn. Maar als je zelf iets buiten die plaatsen ging kijken viel er veel China te ontdekken. Zeer tevreden dus!
Vertrekdatum: 09/07/2016
1 Beoordeling: 7
Reiziger : Toffe vakantie als je van grootsteden houd , alles is er veilig en proper, lekker eten en duizend winkels van chique tot prullaria . Enkel de vertaal app. downloaden want zelfs Engels word op proef gezet
Vertrekdatum: 05/09/2015
0 Beoordeling: 8
Martine : de reis naar China is onvergetelijk. We hebben mogen proeven van een andere cultuur, andere voeding en andere levenswijzen. Bij thuiskomst hadden we even tijd nodig om ons terug aan te passen aan ons drukke leventje.
Vertrekdatum: 16/05/2015
1 Beoordeling: 9
Hendrik : fantastische reis met een mix van cultuur met een grote C (grote muur, teracotta leger) de kleinere stadjes en dorpen (je wordt 100 jaar teruggeflitst in de tijd), de natuur en het contact met de lokale bevolking
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.