header image

Rondreis JORDANIË

10 dagen - v.a. € 1 120,- Boek nu

Reisdata en prijzen Rondreis JORDANIË

Hieronder vind je een overzicht met de reisdata en prijzen van deze Rondreis JORDANIË. Selecteer jouw ideale vertrekdata met onze unieke prijsgarantie en vraag jouw reis aan.
8,5 (770)

Extra kosten

Visum Jordanie (groep) € 10,00
Toeslag 1-persoonskamer € 150,00
Boekingskosten (1p) € 25,00
Boekingskosten (2p+) € 40,00

Nieuwsberichten

25-03-2019 Reis met vertrek op 4 oktober vliegt terug vanaf Amman

Deze reis zal terugvliegen vanaf Amman. Er zal voor vervoer worden gezorgd van Aqaba naar Amman. Er wordt gevlogen vanaf Brussel met een tussenlanding in Istanbul.

08-04-2019 Reis vliegt vanaf Amman terug.

Vanwege vluchtproblemen, hebben we de volgende vlucht (onder voorbehoud) voor deze reis:

TK1952 18OCT Amsterdam-Istanbul          1120 1550  

TK 816 18OCT Istanbul-Amman         1750 2010   

TK 813 27OCT Amman-Istanbul       2  0545 0920  

TK1957 27OCT Istanbul-Amsterdam        I  1145 1335  

Je gaat aan het einde van dag 9 met de eigen bus van Aqaba naar Amman voor de terugvlucht naar Amsterdam.


08-04-2019 Reis met vertrek op 8 november vliegt vanaf Amman terug.

Deze reis zal terugvliegen vanaf Amman. Er zal voor vervoer worden gezorgd van Aqaba naar Amman airport op dag 9. Er wordt gevlogen vanaf Brussel met een tussenlanding in Istanbul.

Unieke prijsgarantie bij Koning Aap

Koning Aap hanteert 'flexibele prijzen'. Door het jaar heen kan het zijn dat de prijzen van onze reizen veranderen door bijvoorbeeld wisselkoersontwikkelingen, prijsverhogingen van tickets of door de concurrentie. Maar dit geldt niet voor jou! Heb je eenmaal een bevestiging van je boeking ontvangen dan garandeert Koning Aap de prijs van jouw boeking. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Kortom: jij reist altijd tegen de prijs waarvoor je de reis hebt geboekt!

Landarrangement

Het is ook mogelijk om van deze rondreis alleen het landarrangement te boeken. Je regelt dan zelf de internationale vluchten en de transfer bij aankomst en vertrek. Met de andere deelnemers maak je vervolgens de reis volgens programma. Zo heb je een optimale vrijheid om zelf je reis samen te stellen en de vlucht te kiezen die bij je reisplannen past.

Op het boekingsformulier kun je ook aangeven of we, tegen betaling, nog een extra overnachting bij aankomst moeten regelen. Ook de transfer bij aankomst kan Koning Aap op individuele basis voor je regelen.

Voor al onze  reizen hebben we een minimum aantal deelnemers nodig. Houd hier rekening mee voordat je zelf tickets gaat reserveren.

Het is in alle gevallen je eigen verantwoordelijkheid om op tijd bij het beginpunt van de reis aanwezig te zijn. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor sporadische wijzigingen in de vertrekdata van onze groepsreizen.

Omdat de prijs van een landarrangement per vertrekdatum kan verschillen, is deze prijs op aanvraag. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met ons kantoor.

Zakgeld

Het door ons geadviseerde zakgeld is een minimum bedrag voor je maaltijden, drankjes, bijkomende excursies, entreegelden, ter plaatse te betalen luchthavenbelastingen en fooien. Het bedrag dat je uiteindelijk uitgeeft hangt natuurlijk sterk af van je eigen uitgavenpatroon, souvenirs zijn mede daarom niet inbegrepen.

Richtbedrag voor zakgeld op deze reis: € 400,- p.p. per reis.

Boek niet te laat

Wacht niet te lang met het boeken van een reis, omdat we een maand voor de reis vertrekt (en in sommige gevallen eerder) onze niet gebruikte vliegtuigstoelen moeten retourneren aan de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Daarna zijn de stoelen ‘op aanvraag’ en kan het voorkomen dat het vluchtschema afwijkt en de prijs van de reis hoger wordt. Bovendien kan boeken binnen een maand voor vertrek een eenpersoonskamertoeslag met zich meebrengen.