header image

Rondreis MYANMAR

22 dagen - v.a. € 2 395,- Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.
Totale beoordeling:
8,3
107 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Tourbegeleiding: 8,5
Prijs/kwaliteit: 8,0
Accommodatie: 7,5
Transport: 8,1
Vertrekdatum: 31/10/2019
Beoordeling: 8
Reiziger: Myanmar.....een land dat ik iedereen zou aanraden die door Azië geboeid is ......kultuur, natuur, bevolking, ... Het optimisme en de vriendelijkheid van de bevolking is werkelijk opmerkelijk !!!
Vertrekdatum: 10/11/2018
Beoordeling: 8
Rudolf: Ik heb Myanmar ervaren als een bijzonder land met een erg vriendelijke bevolking. Het Boeddhisme is in alles voelbaar. Tijdens de reis worden vele pagodes/tempels bezocht. Bij elk bezoek moeten de schoenen worden uitgetrokken. Slippers zijn dus een aanrader. Een lange broek, voor mannen, bleek niet altijd noodzakelijk. Een korte broek tot op de knieën was vaak al acceptabel. Voor twijfelsituaties is het handig om een sarong in je rugzak mee te nemen.
Vertrekdatum: 10/11/2018
Beoordeling: 7
Cindy: Een mooie reis van het drukke Yangon, naar de gouden rots ( vond ik persoonlijk maar niets) naar het centrum van het land met als hoogtepunten het Inlemeer en Bagan. Genieten van zonsopgang en zonsondergang en duizenden stoepa's. Vriendelijke bevolking, lekker eten en mooi weer.
Vertrekdatum: 10/11/2018
Beoordeling: 9
Marc: De reis naar het authentieke Myanmar hoort in tal van opzichten bij zowat het beste van Azië dat ik zag. De boeddhistische levensfilosofie van de bevolking en de talrijke bezienswaardigheden zijn een grote troef. Een vermelding van de lokale toegewijde reisbegeleidster Myo is hierbij onontbeerlijk, waarvoor dank.
Vertrekdatum: 10/11/2018
Beoordeling: 9
Magda: Deze reis komt in onze top vijf. Uitgebalanceerd en goedgevuld programma. Onze reisleider Mioe heeft alles gedaan om bij te dragen aan deze superervaring.
Vertrekdatum: 24/10/2017
Beoordeling: 9
Eva: Birma is een echte aanrader: de vriendelijkheid van de mensen en hun glimlach maakten vaak mijn dag. Zoveel te zien en te doen, wondermooie oude en recente pagodas, kleine en grote buddha-beelden. Deze reis is een echte aanrader en ik raad ook aan Birma nu te bezoeken voor het meer toeristisch wordt en misschien een deel van zijn authentiek karakter verliest.
Vertrekdatum: 24/10/2017
Beoordeling: 9
Marc: Intense reis, maar een onderdompeling in een minder bekend en bezocht land waar het Boeddhisme zeer prominent aanwezig is in het dagelijkse leven; veel tempels en beelden van oud tot gloednieuw en in alle vormen en kleuren waardoor het niet echt verveelt. Afgewisseld met wandelingen naar dorpjes van bergstammen en voldoende tijd aan en op het Inlemeer waar het leven wel heel apart is. Prima georganiseerd.
Vertrekdatum: 01/11/2016
Beoordeling: 9
Roland: Fantastische reis . Onderdompeling in het Boeddhisme . Vriendelijke mensen. Zeer goede organisatie !
Vertrekdatum: 01/11/2016
Beoordeling: 9
Rudiger: Dankzij de reisleider Rik ..... is deze mooie Myanmar -reis nog meer uit de verf gekomen, hij verklaart veel maar laat ons , de toeristen, nog het mysterie!!
Vertrekdatum: 01/11/2016
Beoordeling: 9
Marrigje: Wat een spectaculaire reis! Prachtige opbouw van alle hoogtepunten van Myanmar. En wat een bijzondere en lieve mensen. Maar dat niet alleen: 'n betere reisbegeleider is niet te vinden. Rik heeft respect voor een ieder maar heeft, ondanks dat, een geheel eigen gezicht. Wist ook mooi de groep blijvend te verbinden. Door zijn geweldig gevoel voor humor werd de reis nog mooier dan dat ie al was. Koning Aap mag blij en trots zijn dat hij de organisatie vertegenwoordigd!
Vertrekdatum: 01/11/2016
Beoordeling: 8
Christina: Myanmar is zeker aan te bevelen nu het reizen nog in zijn kinderschoenen staat. Prachtige locaties, vriendelijke mensen. Unieke kloosters, maar je moet wel openstaan voor Boedha!!! Veel afwisseling tijdens de reis. Een dag op het water bij Inle Lake is zeker te waarderen. Ook het Hot Airballoon festival is zeker een aanrader in deze periode (november), nooit eerder gezien!!! Bagan doorkruisen op eigen houtje per E-Bike is een unieke belevenis. Kortom een fantastische reis!!!!!!
Vertrekdatum: 14/11/2015
Beoordeling: 8
Reiziger: Deze reis biedt een hele mooie combinatie van natuur en cultuur. Het Hot air Balloonfestival was absoluut een aanrader. De overnachting in het klooster ook ( de tocht ernaartoe was redelijk zwaar maar we liepen door dorpjes, tussen de lokale bevolking,...).
Vertrekdatum: 14/11/2015
Beoordeling: 8
An: Een reis met veel goud, pagodes, tempels, kloosters en Boedha's, supervriendelijke mensen die nog oprecht in je geïnteresseerd zijn. Het echte azië, gaan zolang het nog niet superbekend is bij het grote publiek
Vertrekdatum: 22/10/2015
Beoordeling: 9
Erny: De reis naar Myanmar is een topper dankzij de prachtige gastvrije bevolking, de talrijke bezienswaardigheden en het afwisselende programma. Landschappelijk is Myanmar niet uitgesproken mooi, maar de bijzondere plaats die het boeddhisme in het land inneemt is een troef. Kers op de taart was de schitterende begeleiding door Jessica. Ze kent het land en zijn gebruiken zeer goed, ze geeft interessante tips zoals over een aantal lokale projecten wat een extra dimensie geeft aan de reis.
Vertrekdatum: 22/10/2015
Beoordeling: 9
Walter: Gewoon een geweldige reis
Vertrekdatum: 15/07/2015
Beoordeling: 8
BERNARD: Ondanks regenseizoen; zeer prachtig land en zeer vriendelijke behulpzame mensen. Absolute aanrader!! Bagan en Inlemeer in zijn algehele sfeer zijn hoogtepunten! Boedhistische invloeden zeer aanwezig; je vind er vooral rust en geloof en daarvoor kwam ik ook een beetje naar hier. Het weinige tijdsverschil van 4,5u is prima overbrugbaar en bezorgt je geen extra last. Dossier Koning Aap over dag per dag info en details Myanmar zeer overzichtelijk en de ideale afgedrukte meenemer op reis. Hotels en logies zeer aanvaardbaar en gezien mogelijkheden in een 'arm' land.
Vertrekdatum: 15/11/2014
Beoordeling: 9
Piet: Myanmar is een fantastische reisbestemming met een ontzettend gastvrije bevolking! Ze doen er werkelijk alles aan om het toeristen naar hun zin te maken! Het platteland is wonderschoon en tempels, boeddha's en pagodes zijn er in overvloed. Let erop dat je nieuwe US dollar biljetten meeneemt. Euro's zijn pirma inwisselbaar op de luchthaven van Yangon! Wandelstokken (telescopische) zijn fijn bij de trekking.
Vertrekdatum: 15/11/2014
Beoordeling: 8
Hugo: Tijdens deze reis werd vooral aandacht besteed aan de Boedhistische cultuur eigen aan Myanmar. De evolutie van Pagoda's door de eeuwen heen. Het exotische vakantiegevoel zou nog verhoogd worden door het inlassen van enkele idyllische strandvakantie dagen.
Vertrekdatum: 23/10/2014
Beoordeling: 9
Marijke: Prachtig land, je valt van de ene in de andere verbazing, veel gezien en een gevarieerd programma
Vertrekdatum: 23/10/2014
Beoordeling: 4
Reiziger: Myanmar was niet zoals ik het mij had voorgesteld, teveel Boeddha's en te weinig aandacht voor de mensen die er leven .. Graag meer afwisseling in jullie programma ..