Reizen naar RUSLAND

Rusland reizen

Rusland rondreizen brengen meer dan genoeg mogelijkheden met zich mee, alleen al omdat land verreweg het grootste oppervlak ter wereld heeft. Ook het feit dat Rusland gedeeltelijk in Europa en deels in Azië ligt, is een interessant gegeven. Het rijke en roerige verleden van de Russen en de grote verschillen tussen bijvoorbeeld de grote steden en het platteland zorgen er eveneens voor dat je je ogen uit kijkt wanneer je besluit om door Rusland te reizen. Bezoek het Rode Plein met onder andere het Kremlin en de andere bezienswaardigheden in de hoofdstad Moskou, laat je verrassen door de toeristische trekpleister Sint-Petersburg en ontdek de ongerepte natuur in het uitgestrekte Siberië!

Tijdens je rondreis door Rusland mag een bezoek aan de hoofdstad van het land uiteraard niet ontbreken. Moskou heeft dan ook meer dan genoeg plekken te bieden die absoluut de moeite waard zijn, met als bekendste voorbeelden het Rode Plein en het bijbehorende Kremlin, het Mausoleum van Lenin, GUM (een groot warenhuis), het Nationaal Historisch Museum en de Pokrov-kathedraal.
 
Degenen die door Rusland rondreizen en houden van culturele plekken, hoeven zich niet te beperken tot een bezoek aan Moskou. Het mooie Sint-Petersburg doet qua bezienswaardigheden zeker niet onder voor de hoofdstad, wat onder andere blijkt uit het grote aantal musea. Daarvan is de Hermitage, waar met name veel West-Europese kunst te vinden is, met afstand het bekendste voorbeeld. Behalve musea kun je in Sint-Petersburg bovendien terecht voor verschillende theaters, kerken, kathedralen, paleizen en allerlei andere bezienswaardigheden op architectonisch gebied.

resultaten gevonden

{{trip.PromoURL = getpromourl(trip,'/reisdata-en-prijzen') ; ""}}
  • {{txt}}
  • Aanbieding
{{trip.Title}}

{{removeDaysInTitle(trip.Title)}}

{{trip.LabelTexts.join(', ')}}

{{trip.ReviewScore | number:1}} ({{trip.ReviewCount}})
{{trip.Intro}}

{{trip.Duration}} dagen

v.a. € {{trip.HighestPrice | number:0}} € {{trip.FromPrice | number:0}}
REIS START EIND AANTAL DAGEN OPMERKINGEN PRIJS
{{trip.Title}} {{removeDaysInTitle(trip.Title)}} {{trip.StartDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.EndDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.Duration}} Groepssamenstelling v.a. € {{trip.FromPrice | number}}

v.a.

€ {{trip.HighestPrice | number}}

€ {{trip.FromPrice | number}}

v.a.
€ {{trip.FromPrice | number}}
Lees meer
Bezig met laden...
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.