Communicatie Venezuela

De Venezolaanse post is niet efficiënt. Post naar de Benelux is twee tot zes weken onderweg.

Bellen vanuit Venezuela
In de grotere steden en plaatsen kun je in hotels rechtstreeks per satelliet internationaal bellen of faxen. Dit is echter behoorlijk prijzig. Goedkoper is het om te bellen vanuit openbare telefooncellen waarvoor je een telefoonkaart of chipkaart nodig hebt. Collect call-bellen kan eveneens en kun je aanvragen door het nummer 116 te draaien. Het internationale landennummer van Venezuela is +58, voor Nederland +31 en voor Belgie +32.

Mobiel bellen vanuit Venezuela
Als je vanuit Venezuela mobiel wilt bellen dien je over een zogenaamd triband toestel te beschikken. Informeer bij je provider naar de mogelijkheden voor je toestel. Informatie over de kosten van mobiel bellen bij verschillende providers vind je op: Vakantiebellen.com. 

Internet in Venezuela

In veel plaatsen in Venezuela vind je internetcafés te vinden, waar je vrij goedkoop kunt mailen en vaak ook internationaal kunt telefoneren en skypen. In steeds meer hotels is gratis WiFi. Dat geldt ook voor een groot aantal cafés en restaurants. Zie: www.wificafespots.com.

Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.