Reisdocumenten Venezuela

Je paspoort dient minimaal zes maanden geldig te zijn bij vertrek uit Venezuela. Er is geen visum nodig, bij aankomst in Venezuela krijg je een toeristenkaart. Deze dien je bij vertrek weer in te leveren. 
Indien je niet de Nederlandse nationaliteit hebt ,dien je zelf bij de desbetreffende ambassade(s) na te gaan of een visum voor jou voor de desbetreffende landen wel of niet vereist is. Indien het wel vereist is, verzoeken wij je vriendelijk dit visum zelf te regelen.

Koning Aap en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in. Meer lezen.