Boek je reis met korting en bekijk de aanbiedingen

Boek je reis met korting en bekijk de aanbiedingen

Vaste kortingen 

Een vakantie boeken is op zich al een leuke bezigheid, maar Koning Aap maakt het nóg een stukje leuker!
Ben jij je al aan het oriënteren voor jouw volgende verre reis naar één van onze prachtige bestemmingen? TIP: kijk dan eerst even of je misschien in aanmerking komt voor één (of meerdere) van onderstaande kortingen. Het hele jaar door heeft Koning Aap een aantal leuke kortingen. Een leuk cadeautje van ons voor jou. 

 

Vaste klanten korting: € 35 korting p.p.

Bij Koning Aap blijf je als trouwe reiziger niet onopgemerkt. Reisde je de afgelopen 3 jaar al vaker met Koning Aap en boek je opnieuw bij ons een groeps- of familiereis? Dan mag jij jezelf een vaste klant ofwel een trouwe reiziger noemen. Trouwe klanten belonen we het hele jaar door met een korting van € 35 per persoon.

 

Evenementenkorting: € 35 korting p.p.

Tijdens onze evenementen proberen wij onze bezoekers een duidelijk beeld te geven van ons reisaanbod. Boek jij tijdens onze evenementen een Koning Aap reis? Dan ontvang je een korting van € 35 per persoon. Dus kom zeker langs op de Clubdag of één van onze infodagen.

• Deze korting is enkel geldig op evenementen als er ook daadwerkelijk op die locaties wordt geboekt;
• Deze korting is opstapelbaar met de vaste klanten korting;
• De korting is niet geldig in combinatie met de familiekorting.


Korting voor groepen

Indien je met minimaal 6 personen op één van onze groepsreizen boekt, dan ontvang je een extra korting van
€ 25 per persoon.

Ook op onze familiereizen hanteren wij de zogeheten ‘groepskorting’. Bij een boeking op een van onze familiereizen met 8 personen of meer ontvang je € 50,- korting per persoon! Ook voor de kinderen. De groepskorting op familiereizen is alleen te combineren met de vaste klanten korting, en niet met andere kortingen en/of acties.

Korting voor kinderen

Op veel Familiereizen kunnen we aantrekkelijke kinderkortingen aanbieden. Veel luchtvaartmaatschappijen geven immers korting en het delen van kamers met je kinderen levert vaak ook een korting op. Deze vermindering geven we je vanzelfsprekend terug in de vorm van een kinderkorting. Meer informatie hierover vind je onder het tabblad "Reisdata en prijzen" bij iedere reis. (Deze korting is alleen geldig op reizen inclusief vlucht).