Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Explore groepsreizen

Explore groepsreizen

Explore groepsreizen

Groepsreizen voor de ontdekkingsreiziger

Ga je graag op reis en ben je dan altijd op zoek naar nieuwe horizonten? Tijdens de Explore reizen van Koning Aap worden jouw passie voor avontuur, ontdekking en cultuur samengebracht. Laat je verrassen door de magie van onbekende bestemmingen. Onze reizen beloven een onvergetelijke ervaring, met gelijkgestemde reizigers die klaar zijn om samen de wereld te verkennen.

Op zoek naar het onbekende

Voor de reiziger die altijd op zoek is naar het onbekende, bieden onze Explore groepsreizen de ultieme gelegenheid. Laat je nieuwsgierigheid de vrije loop en ontdek samen met gelijkgestemde avonturiers verborgen parels en ongerepte gebieden over de hele wereld. Onze reizen beloven een unieke ervaring, weg van de gebaande paden en bieden de kans om nieuwe culturen en avonturen te omarmen.

Grensverleggend en actief

Koning Aap Explore groepsreizen zijn speciaal ontworpen voor reizigers die grenzen willen verleggen. Op avontuur in het ongerepte Chili of het minder bereisde deel van Indonesië ontdekke? Onze Explore reizen brengen je naar plekken waar je jezelf kunt overtreffen en je passie voor ontdekking kunt beleven. Durf de wereld in al haar pracht en uitdagingen te omarmen!

Bijzondere bestemmingen

Koning Aap Explore brengt je met onderstaande reizen naar bestemmingen die verder gaan dan de standaard toeristische routes. Laat je betoveren door onontdekte schatten, maak kennis met inheemse culturen in afgelegen regio's of verken historische locaties diep in de wildernis. Onze groepsreizen bieden een diepgaande ervaring op plaatsen die je zullen inspireren en verwonderen, dit alles in het gezelschap van reisgenoten die jouw passie voor ontdekken delen.

TIP: Gebruik het zoekmenu om je resultaten te filteren. 

Niet gevonden wat je zocht? Koning Aap heeft haar reisaanbod opgedeeld in verschillende reisthema’s om je zoektocht te vergemakkelijken. Neem ook eens een kijkje bij:
Onze classic reizen (voor de ontdekkingsreiziger)
Onze pioniersreizen (voor de zeer ervaren reiziger)
Onze familiereizen (voor avontuurlijke gezinnen met kinderen)