Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Reizen naar Verenigde Arabische Emiraten

Reizen naar Verenigde Arabische Emiraten

Reizen naar Verenigde Arabische Emiraten

Ben je op zoek naar een reis vol afwisseling? Ga dan in de Verenigde Arabische Emiraten reizen. Rondreizen door de Verenigde Arabische Emiraten betekent van de ene in de andere verbazing vallen. Een veelzijdig land, dat bekend staat om haar overweldigende gebouwen en opgespoten eilandengroep. Tegenover de gigantische wolkenkrabbers en winkelcentra in de metropool Dubai, staan de kilometerslange parelwitte stranden met prachtige lagunen, zoutvlakten en koraalriffen. Een rondreis door de Verenigde Arabische Emiraten biedt dan ook voor ieder wat wils.

In de stad Dubai hoef je je geen moment te vervelen. Tijdens je groepsreis naar de Verenigde Arabische Emiraten ontdek je deze stad en wordt je overspoeld met onvergetelijke indrukken. De architectuur van Dubai is overweldigend. Nog nooit zag je dit soort gigantische wolkenkrabbers.

Naast deze stad vol weelde en pracht bieden de groepsreizen door de Verenigde Arabische Emiraten nog veel meer hoogtepunten. De palmvormige, opgespoten eilanden zorgen voor een spectaculair zicht. Daarnaast zijn de vele prachtige, brede stranden met de azuurblauwe zee ook zeker de moeite waard. Hier kun je uitstekend zeilen, maar ook snorkelen en duiken naar schitterende koraalriffen en kleurrijke vissen.  Naar de Verengide Arabische Emiraten reizen is dus zeker de moeite waard.