Reizen naar VIETNAM

Vietnam reizen: van Halong Bay tot Ho Chi Minh

Tijdens Vietnam reizen kom je terecht in een land om verliefd op te worden. Het Zuidoost-Aziatische land maakt deel uit van het voormalige Indochina, waartoe verder ook Laos en Cambodja behoorden. Als je in Vietnam op vakantie gaat, kom je ogen tekort in allerlei opzichten. Zowel vanuit historisch en cultureel oogpunt als op het gebied van natuur biedt het land tientallen hoogtepunten. Van Halong Bay (Ha Long Bay, Halongbaai) tot en met Hanoi en van Whale Island tot en met Ho Chi Minh City… Een rondreis Vietnam staat garant voor een onvergetelijke tijd en onvoorstelbaar veel variatie.

Vietnam wordt nog steeds vaak geassocieerd met de oorlog die we hier kennen onder de naam Vietnamoorlog en die door de Aziaten de Amerikaanse Oorlog wordt genoemd. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want deze oorlog duurde bijna twintig jaar en kostte naar schatting maar liefst 2,5 miljoen Vietnamezen en duizenden Amerikaanse soldaten het leven. De oorlog ligt echter gelukkig alweer een aantal jaren achter ons (in 1975 kwam er een einde aan), waardoor de rust in het land weer is teruggekeerd. Dat wil echter niet zeggen dat je nergens herinnerd wordt aan de oorlog; door Vietnam reizen is dan ook niet alleen mooi, maar minstens net zo aangrijpend.

Wie een rondreis door Vietnam maakt, heeft volop gelegenheid om aan de drukte van de stad te ontsnappen en op plaatsen te komen waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Zo kun je in het noorden prachtige wandelingen door de bergen maken en heb je de mogelijkheid om kennis te maken met de vele minderheden in het land. Aan schitterende, tropische stranden is in het land bepaald geen gebrek, met als grote trekpleister het idyllische Halong Bay, niet ver van de huidige hoofdstad Hanoi. Ook in deze charmante stad ontkom je niet aan de Franse invloeden, waaronder de vele meren. Ontdek het fantastische landschap, de uitbundige Vietnamese keuken, de vele tempels en andere monumenten en besluit door het betoverende Vietnam rond te reizen!

resultaten gevonden

{{trip.PromoURL = getpromourl(trip,'/reisdata-en-prijzen') ; ""}}
  • {{txt}}
  • Aanbieding
{{trip.Title}}

{{removeDaysInTitle(trip.Title)}}

{{trip.LabelTexts.join(', ')}}

{{trip.ReviewScore | number:1}} ({{trip.ReviewCount}})
{{trip.Intro}}

{{trip.Duration}} dagen

v.a. € {{trip.HighestPrice | number:0}} € {{trip.FromPrice | number:0}}
REIS START EIND AANTAL DAGEN OPMERKINGEN PRIJS
{{trip.Title}} {{removeDaysInTitle(trip.Title)}} {{trip.StartDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.EndDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.Duration}} Groepssamenstelling v.a. € {{trip.FromPrice | number}}

v.a.

€ {{trip.HighestPrice | number}}

€ {{trip.FromPrice | number}}

v.a.
€ {{trip.FromPrice | number}}
Lees meer
Bezig met laden...
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.