Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Reizen naar Brazilië

Reizen naar Brazilië

Reizen naar Brazilië

Tijdens onze Brazilië reizen zie je talloze vierkante kilometers aan tropisch regenwoud, voet- en volleyballende Brazilianen op de Copacabana, exotische Samba-danseressen, de Pantanal, de watervallen van Iguaçu en het wereldberoemde Jezusbeeld in Rio de Janeiro… Wie een rondreis door Brazilië maakt, kan onder zomerse temperaturen genieten van de uitbundige Zuid-Amerikanen. Omdat het land daarnaast het grootste van Latijns-Amerika is, kom je bovendien terecht in een wereld vol grote verschillen in alle opzichten. Wist je bijvoorbeeld dat je in Brazilië je vakantie ook gewoon in de woestijn kunt doorbrengen, en dat het land daarnaast beschikt over bergen die tot drie kilometer hoog zijn? Een rondreis door Brazilië is vooral een perfecte mix tussen oogverblindend natuurschoon en de extraverte cultuur.

Een onvergetelijk uitstapje naar de stad Rio de Janeiro mag niet ontbreken tijdens je groepsreis door Brazilië. Alles wat bij de Braziliaanse cultuur hoort, kom je hier tegen: van het kolossale en indrukwekkende Jezusbeeld, dat officieel Christus de Verlosser heet en symbolisch is voor de grote rol die is weggelegd voor het christendom, tot en met het kilometerslange strand waarop dagelijks fanatiek wordt gesport, waaronder natuurlijk het gedeelte dat we kennen onder de naam Copacabana.  Kortom: een toer door Rio de Janeiro is eigenlijk een kleine rondreis door Brazilië op zichzelf!

Het grootste moerasgebied ter wereld klopt als een reusachtig hart in het midden van Zuid-Amerika: de Pantanal. Kaaimannen, apen, capibara's, papegaaien, toekans, piranha’s en anaconda's zijn slechts enkele voorbeelden van het rijke dierenleven in de Pantanal. Over een breedte van vier kilometer dondert de Rio Iguaçu via een keten van 275 watervallen in een 80 meter diepe canyon. Je staat hier oog in oog met de grootste waterval ter wereld.

Kies voor een van de meest bijzondere bestemmingen ter wereld en verrijk jezelf door een rondreis Brazilië!