Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Reizen naar Zuid-Korea

Reizen naar Zuid-Korea

Reizen naar Zuid-Korea

Door Zuid-Korea reizen; voor velen is dit nog een onontdekte bestemming.  Wie kiest voor een reis door Zuid-Korea, maakt kennis met een veelzijdig land! De meeste bezienswaardigheden staan in het teken van eeuwenoude cultuur in paleizen en tempels, maar ga ook eens op zoek naar de moderne architectuur van de nieuwe gebouwen. Je zult versteld staan van het fraaie landschap dat bestaat uit uitgestrekte theeplantages en rijstvelden, vele kleine eilanden en een ruige kustlijn.

Seoul, de hoofdstad van Zuid-Korea die in het noordwesten is gelegen, is het politieke, culturele en economische centrum van Zuid-Korea. Ontdek deze miljoenenstad en laat je onderdompelen in onvergetelijke indrukken. Breng een bezoek aan de oude Koninklijke paleizen uit de tijd van Yi-dynastie of neem eens een kijkje op de Dongdaemun-markt.

Naast het ontdekken van deze miljoenenstad maak je tijdens deze reis kennis met andere plaatsen in Zuid-Korea. Je bezoekt het Jirisan natuurreservaat, waar zeldzame flora en fauna voorkomen. Ook breng je een bezoek aan de grote trots van de Shilla-tempelarchitectuur, de Bulguksa-tempel. Verscholen in de bergen bevindt zich de Seokguram-grot. In deze grot zit een grote stenen Boeddha die uitkijkt over het prachtige berglandschap.

Reizen door Zuid-Korea hebben tal van prachtige cultuur en natuur te bieden. Ga door Zuid-Korea reizen en beleef onvergetelijke momenten!