Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Reizen naar Polen

Reizen naar Polen

Reizen naar Polen

Stellen dat Polen een bewogen geschiedenis heeft, is een understatement. Op een rondreis door Polen mag een bezoek aan de stad van Frederik Chopin en Madam Curie niet ontbreken: Warschau! In het centrum, in zijn geheel UNESCO Werelderfgoed, tref je een bijzondere mix van Gotische, Barok en communistische gebouwen. Zakopane is een gezellig stadje aan de voet van het Tatragebergte. Zakopane is het hele jaar door geliefd om de indrukwekkende natuur waar je een mooie wandeling naar het diepblauwe Morskie Oko-meer kunt maken.

De oude stad Wroclaw staat vol met de mooiste historische gebouwen en monumenten die teruggaan tot het begin van de 14e eeuw. Het is op je rondreis door Polen heerlijk dwalen door de achterafstraatjes en steegjes. Telkens weer heb je het gevoel iets nieuws te ontdekken. Wroclaw bezit een aantal mooie bruggen, omdat de stad tijdens de Middeleeuwen op eilanden gebouwd werd. Geniet in een van de restaurants van de hartige stoofpot bigos, bestaande uit een combinatie van witte kool, zuurkool, champignons en mix van verschillende soorten vlees.

Het oude centrum van Krakau prijkt op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Breng tijdens je Polen rondreis een bezoek aan het grootste marktplein van Europa, de Rynek Glówny. Bekijk het prachtige Wawel kasteel, de Lakenhallen, de Joodse wijk, de opvallende Kerk van de Maagd Maria, Oskar Schindler’s Fabriek en voormalig concentratiekamp Auschwitz. Plof tussen de bezienswaardigheden door neer op een van de talrijke terrasjes die Krakau heeft.

Kies voor een van de meest kleurrijke bestemmingen in Europa en verrijk jezelf door een rondreis Polen!