Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Reizen naar Montenegro

Reizen naar Montenegro

Reizen naar Montenegro

Montenegro is een van de republieken die ontstaan zijn uit het voormalige Joegoslavië. Het kleine land is bekend om haar verbazingwekkend mooie kustlijn aan de Adriatische Zee. Een van de kustplaatsen is Herceg Novi met zijn oude stadsmuren, sfeervolle pleinen, stranden en een gezellige haven. Kotor ligt aan het diepste fjord van Zuid-Europa en middeleeuwse kerken en historische huizen staan er dicht op elkaar gebouwd. De ligging van Kotor is ronduit spectaculair!

Het indrukwekkende landschap van het Durmitor Nationaal Park bestaat uit ruige bergen, uitgestrekte weiden en heldere meren. Je kunt in dit grootste park van Montenegro een heerlijke wandeling maken om het heldere Zwarte Meer. Ook raften op de Tararivier behoort tot de mogelijkheden. De rivier stroomt door de Tarakloof en is met een lengte van bijna 80 kilometer de grootste kloof van Europa. Met een rubberen boot trotseer je tijdens je rondreis door Montenegro de wilde stroomversnellingen.

Het dorpje Kolasin wordt in Montenegro ook wel Klein Zwitserland genoemd. De omliggende natuur is de grote trekpleister. Geniet van de mooie omgeving van het dorp of ga op je Montenegro rondreis mee op excursie naar het schitterend gelegen Biogradska Nationaal Park. Biogradska is geliefd bij wandelaars en mountainbikers. Er zijn verschillende plekjes vanwaar je een mooi uitzicht hebt op het gelijknamige meer en de beboste bergen.

Kies voor een van de meest bijzondere bestemmingen van Europa en verrijk jezelf door een rondreis Montenegro!