Reizen naar JAPAN

Japan reizen

Tijdens Japan reizen, het land van de rijzende zon dat bestaat uit bijna 7.000 eilanden in de Grote Oceaan, kom je terecht in een compleet andere wereld vol contrasten waarbij je van de ene verbazing in de andere valt. Misschien is Tokyo nog wel het beste voorbeeld van die tegenstellingen en verrassingen. Waar je bij de grootste metropool ter wereld al snel zou denken aan drukte en chaos, onderscheidt de Japanse hoofdstad zich door een opgeruimd straatbeeld en een opvallende stilte in het openbaar vervoer. ‘Dankzij’ de grote aardbeving in 1923 en de bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog, waardoor de stad grotendeels werd verwoest, zijn er weinig oude bouwwerken bewaard gebleven en bestaat Tokyo voornamelijk uit moderne, eigentijdse gebouwen. Dat wil overigens niet zeggen dat het Japanse karakter er verloren is gegaan.

Wie naar Japan wil reizen, heeft ongetwijfeld de bedoeling om méér dan alleen de fascinerende hoofdstad te bezichtigen. In het land is dan ook te veel te ontdekken om je te beperken tot één locatie. Tijdens je rondreis door Japan moet je sowieso een bezoek hebben gebracht aan het spirituele centrum van het land, oftewel de stad Kyoto. In de oude hoofdstad vind je honderden tempels en heiligdommen en maak je kennis met de traditionele, gracieuze Geisha-meisjes. Vrijwel nergens zul je zo gastvrij worden ontvangen als in deze stad.

Laat je tijdens je rondreis door Japan verrassen door de verbazingwekkende tegenstellingen en ontdek de Japanse cultuur, waarbij invloeden uit zowel Europa als Noord-Amerika worden gecombineerd met Aziatische elementen. Ga op zoek naar de zestien locaties die deel uitmaken van de Werelderfgoedlijst, probeer de Japanse keuken uit en laat je betoveren door de verlegen glimlach van de bevolking tijdens de Japan rondreizen!

resultaten gevonden

{{trip.PromoURL = getpromourl(trip,'/reisdata-en-prijzen') ; ""}}
  • {{txt}}
  • Aanbieding
{{trip.Title}}

{{removeDaysInTitle(trip.Title)}}

{{trip.LabelTexts.join(', ')}}

{{trip.ReviewScore | number:1}} ({{trip.ReviewCount}})
{{trip.Intro}}

{{trip.Duration}} dagen

v.a. € {{trip.HighestPrice | number:0}} € {{trip.FromPrice | number:0}}
REIS START EIND AANTAL DAGEN OPMERKINGEN PRIJS
{{trip.Title}} {{removeDaysInTitle(trip.Title)}} {{trip.StartDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.EndDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.Duration}} Groepssamenstelling v.a. € {{trip.FromPrice | number}}

v.a.

€ {{trip.HighestPrice | number}}

€ {{trip.FromPrice | number}}

v.a.
€ {{trip.FromPrice | number}}
Lees meer
Bezig met laden...
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.