Live Help Chat

Alle reisthema's van Koning Aap

Koning Aap biedt groepsreizen in alle soorten en maten aan. Om de wensen van jullie, onze reizigers, te vervullen hebben we alle reizen verdeeld in verschillende reisthema's. Bekijk hier wat bij jou past. 

Familiereizen 6+

Speciaal voor reislustige ouders met kinderen hebben wij familiereizen. Dit omdat je dan zeker weet dat er leeftijdsgenootjes voor je kinderen mee gaan, wat het natuurlijk leuker maakt voor de kinderen. Als het gaat om familiereizen zorgen wij ervoor dat er bij bijna alle hotels een zwembad is en het reistempo niet te hoog ligt. Bij veel 6+ familiereizen profiteer je van een kinderkorting, maar verschilt per data en reis. Deze korting is in de reis aangegeven bij het tabblad 'reisdata en prijzen'.

 

Bekijk alle familiereizen

Familiereizen 12+

Speciaal voor reislustige ouders met kinderen hebben wij familiereizen. Tieners van boven de 12 vinden het heel leuk dat er andere leeftijdsgenootjes mee gaan, maar je maakt de reis toch met je hele gezin mee. Als het gaat om familiereizen zorgen wij ervoor dat er bij bijna alle hotels een zwembad is en het reistempo niet te hoog ligt.

 

Bekijk alle familiereizen

Festivalreizen

Wil jij de cultuur meemaken tijdens de reis en niet uitgesloten worden als reiziger? Dan zijn onze festivalreizen iets voor jou. Over de hele wereld zijn verschillende festivals zoals carnaval in Brazilië, het Holi Festival in India of Día de los muertos in Mexico. Op bepaalde data in een reis bieden we daarom een festivalreis aan, waarbij je één of meerdere dagen het festival bezoekt.

 

Bekijk alle festivalreizen

Pioniersreizen

Ben je op veel bestemmingen al eens geweest en ben je op zoek naar iets nieuws, unieks en authentieks? Dan zijn deze pioniersreizen echt iets voor jou. Bezoek, beklim, bewandel immense landschappen en historische steden.


Bekijk alle pioniersreizen

Gegarandeerde reizen

Wil jij op reis maar ben je niet flexibel in de periode dat je op reis gaat? Dan hebben we voor jou alle reizen met gegarandeerd vertrek op een rij gezet. Een reis gaat gegarandeerd door als het minimum aantal deelnemers bereikt is. Let wel op: wees er snel bij want vol is vol.

Bekijk alle gegarandeerde reizen

Last minute reizen

De last minute reizen zijn al onze reizen die binnen 6 weken vertrekken. Dus heb jij nog niks gepland maar wil je toch nog een mooie reis maken? Dan zijn de last minute reizen iets voor jou. Maar wees snel met boeken, naarmate de vertrekdatum nadert zijn de prijzen van vliegtickets duurder.

Bekijk alle last minute reizen