Reizen naar GEORGIE

Georgië reizen

Niet veel westerlingen reizen naar Georgië. Jammer, want dit land heeft zoveel moois te bieden! Het bergachtige landschap is erg gevarieerd en vaak nog ongerept. Er leven verschillende soorten godsdiensten samen, zoals onder andere het Jodendom, de Islam en het Christendom. Wat erg bijzonder is, is dat Georgië per 100.000 inwoners maar liefst 51 honderdjarigen telt! Reis naar Georgië en ontdek wat het geheim is van deze extra levensjaren.

Wie door Georgië gaat rondreizen bezoekt de meest prachtige plekken van het land. Tbilisi heeft een oud centrum met pittoreske straten, hofjes en pleintjes: een groot openluchtmuseum. Niet alleen in deze stad vind je veel cultuur terug tijdens je Georgië reis. Het grottenklooster David Gareja is ook een erg indrukwekkende plek om te bezoeken tijdens je rondreis door Georgië. Dit klooster staat bekend om zijn prachtige fresco’s en de bijzondere ligging met uitzicht over de Gareja-woestijn.

Tijdens de groepsreizen door Georgië bezoek je ook de regio Svaneti. Deze regio laat je genieten van het landschappelijk schoon. Hoge toppen van het Kakasusgebergte, gletsjers en lieflijke dorpjes gelegen tussen groene velden; je kijkt je ogen uit. De bewoners van deze regio volgen nog steeds hun oude tradities. Ze hebben een eigen, unieke cultuur en taal. Heel bijzonder.

De haven- en badplaats Batumi is een mooie plek om even bij te komen tijdens het rondreizen door Georgië. Langs het kilometerslange kiezelstrand ligt een boulevard met wat barretjes en restaurantjes. Batumi ligt in een subtropische streek welke rijk is aan citrusvruchten en thee. Kortom: Georgië reizen bieden afwisseling en zorgen voor onvergetelijke momenten!

resultaten gevonden

{{trip.PromoURL = getpromourl(trip,'/reisdata-en-prijzen') ; ""}}
  • {{txt}}
  • Aanbieding
{{trip.Title}}

{{removeDaysInTitle(trip.Title)}}

{{trip.LabelTexts.join(', ')}}

{{trip.ReviewScore | number:1}} ({{trip.ReviewCount}})
{{trip.Intro}}

{{trip.Duration}} dagen

v.a. € {{trip.HighestPrice | number:0}} € {{trip.FromPrice | number:0}}
REIS START EIND AANTAL DAGEN OPMERKINGEN PRIJS
{{trip.Title}} {{removeDaysInTitle(trip.Title)}} {{trip.StartDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.EndDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.Duration}} Groepssamenstelling v.a. € {{trip.FromPrice | number}}

v.a.

€ {{trip.HighestPrice | number}}

€ {{trip.FromPrice | number}}

v.a.
€ {{trip.FromPrice | number}}
Lees meer
Bezig met laden...
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.