Reizen naar CAMBODJA

Cambodja reizen

In Zuidoost-Azië maakte Cambodja vroeger, samen met Laos en Vietnam, deel uit van Indochina. Van die drie landen is Cambodja met een oppervlakte van ruim 180.000 km² (ongeveer 4,5 maal zo groot als Nederland) de kleinste. Bij Cambodja reizen, kom je terecht in een even mooi als indrukwekkend land. Mooi dankzij de vele regenwouden (maar liefst 70% van het land bestaat uit bossen en tropisch regenwoud) en nationale parken, de aanzienlijke hoogteverschillen en de prachtige stranden, rivieren en meren; indrukwekkend vanwege de talrijke culturele schatten waarmee je tijdens een rondreis Cambodja in aanraking komt.

De mystieke tempels van Angkor Wat worden samen gezien als het meest omvangrijke religieuze bouwwerk ter wereld. Een minstens zo aangrijpend overblijfsel uit het verleden van het land is Choeung Ek, een van de honderden killing fields die dateren uit de tijd van de Rode Khmer. Dat is de naam van de militaire tak van de Communistische Partij, die tussen 1975 en 1979 aan de macht was.

De prachtige natuur en adembenemende cultuur van het land zorgen voor een onuitwisbare indruk, terwijl de vriendelijke bevolking je met open armen ontvangt. Die bevolking spreekt voornamelijk Khmer, die je kunt vergelijken met de Chinese taal, maar in toeristische gebieden kunnen de mensen zich in de meeste gevallen goed redden in het Engels. Dat geldt bijvoorbeeld voor de hoofdstad Phnom Penh, waar je naast het Nationaal Museum van Cambodja verschillende tempels, moskeeën, markten en andere musea kunt bezichtigen.

Tegenover de drukte van steden zoals Phnom Penh staat de rust van een groot aantal rustieke plaatsen, zoals de schitterende stranden van Sihanoukville en Koh Kong. Hier kun je in alle rust genieten van traditionele stranden die nog niet ontdekt zijn door het massatoerisme én uitstapjes maken naar betoverende eilandjes in de Golf van Thailand. Beleef het allemaal tijdens de Cambodja rondreizen! 

resultaten gevonden

{{trip.PromoURL = getpromourl(trip,'/reisdata-en-prijzen') ; ""}}
  • {{txt}}
  • Aanbieding
{{trip.Title}}

{{removeDaysInTitle(trip.Title)}}

{{trip.LabelTexts.join(', ')}}

{{trip.ReviewScore | number:1}} ({{trip.ReviewCount}})
{{trip.Intro}}

{{trip.Duration}} dagen

v.a. € {{trip.HighestPrice | number:0}} € {{trip.FromPrice | number:0}}
REIS START EIND AANTAL DAGEN OPMERKINGEN PRIJS
{{trip.Title}} {{removeDaysInTitle(trip.Title)}} {{trip.StartDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.EndDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.Duration}} Groepssamenstelling v.a. € {{trip.FromPrice | number}}

v.a.

€ {{trip.HighestPrice | number}}

€ {{trip.FromPrice | number}}

v.a.
€ {{trip.FromPrice | number}}
Lees meer
Bezig met laden...
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.