Latijns-Amerika reizen

Latijns-Amerika reizen

Het Latijns-Amerikaanse continent laat zich niet in een paar zinnen samenvatten. Ieder land is anders, maar één ding staat vast: elk land kent zijn eigen en unieke duizelingwekkende schoonheid. Reis je met ons mee?

Midden-Amerika: prachtige natuur en cultuur

Midden-Amerika reizen staan vaak bekend vanwege de prachtige natuur en eeuwenoude culturen. De Mayacultuur in Mexico en Guatemala, de oerwouden en dierenpracht in Costa Rica, indianen in Honduras en vulkanen in Nicaragua bieden je een kleurrijke en indrukwekkende reis. Ook de idyllische Bocas del Toro in Panama en natuurlijk Cuba met zijn kenmerkende oldtimers mag je niet missen!

Rondreizen in Midden-Amerika heeft veel diversiteit te bieden en laten je kennismaken met zowel cultuur als natuur. Daarnaast kun je aan allerlei activiteiten deelnemen op deze bestemmingen. Wie weet leer je tijdens een rondreis in Midden-Amerika salsadansen in Havana of scubaduiken bij de Bocas del Toro.

Zuid-Amerika: van Colombia tot Chili 

Tijdens onze Zuid-Amerika reizen bezoek je veel van de 'grootsten' ter wereld: het Amazonewoud, dat het grootste regenwoud ter wereld is, de Amazonerivier, die de grootste rivier ter wereld is, de Iguaçu watervallen, die de grootste watervallen ter wereld zijn en de capibara: het grootste knaagdier ter wereld.

Brazilië, Argentinië, Peru, Bolivia, Chili, Colombia, Ecuador en Suriname: ieder land heeft zijn eigen charmes. Het Andesgebergte beslaat een deel van dit prachtige continent. Leer de tango dansen in Buenos Aires, bezoek het carnaval in Brazilië, geniet van de unieke diersoorten op de Galápagos eilanden bij Ecuador en snuif cultuur bij de Incaruïnes in Peru. Maak tijdens een Latijns-Amerika rondreis prachtige foto's op de zoutvlakte van Uyuni in Bolivia, luister naar de brulapen bij het Brokopondo-stuwmeer in Suriname en ontdek historische steden als Bogóta in Colombia.