Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Familiereizen

Familiereizen

Familiereizen

Koning Aap organiseert speciaal voor avontuurlijke gezinnen ook groepsreizen. Want zeg nu zelf, wat is er mooier dan het zien van de uitdrukking op het gezicht van jouw kind als deze kennis maakt met nieuwe gebruiken en culturen, onbekende diersoorten en ruige landschappen? Wij zorgen ervoor dat jullie samen een onvergetelijke tijd beleven! Kies hieronder jouw ideale familiereis naar Azië, Afrika, het Midden-Oosten of Latijns-Amerika!

Reizen voor verschillende leeftijden

Omdat ieder gezin haar eigen wensen heeft, bieden wij de volgende familiereizen aan:

  • Vertrekdata voor families met kinderen van 6 jaar en ouder (6+)
  • Vertrekdata voor families met kinderen van 12 jaar en ouder (12+)    
  • Vertrekdata die door een lokale Engelstalige reisbegeleider worden begeleid 

De reisroutes van deze reizen zijn identiek, de deelnemers zijn verschillend. Een puber heeft nu eenmaal andere interesses dan een kind van 6. Zo reis je samen met kinderen uit dezelfde leeftijdscategorie.

Het is mogelijk dat er zowel Belgische als Nederlandse reizigers in een groep zitten, omdat we soms reizen samenvoegen om ervoor te zorgen dat de reis gegarandeerd doorgaat. Deze mix van nationaliteiten draagt bij aan een interessante en diverse reiservaring. Je kunt voorafgaand aan je vertrek zien hoe je groep is opgebouwd. De groepssamenstelling van de reis wordt zichtbaar bij de vertrekdatum zodra er in totaal 3 reizigers een optie of een boeking op de reis hebben, en/of wanneer de reis een gegarandeerd vertrek heeft. Zo krijg je voor je vertrek al een beter beeld van je reisgezelschap.

Heb je specifieke vragen betreffende onze familiereizen? Dan raden wij onze FAQ-pagina aan. Hier beantwoorden we de meest gestelde vragen. 

Kortingen speciaal voor families

  • Indien je met minimaal 8 personen op één van onze familiereizen boekt, dan ontvang je een extra korting van maar liefst € 50 groepskorting per persoon. Ook voor de kinderen! Deze zogeheten ‘groepskorting’ is niet te combineren met andere kortingen en/of acties.
  • Op veel reizen geldt voor kinderen tot 12 jaar bovendien een aparte kinderkorting (alleen geldig op reizen inclusief vlucht). Meer informatie hierover vind je onder het tabblad "Reisdata en prijzen" bij iedere reis.