Groepsreizen

Groepsreizen

Groepsreizen betekent sámen onvergetelijke herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk componenten bevat om unieke herinneringen te maken. Onderstaande rondreizen van Koning Aap reiken je deze ingrediënten aan. 

Koning Aap werkt met zeer ervaren landenspecialisten en reisbegeleiders, die voor jou de meest bijzondere rondreis willen samenstellen en uitvoeren. Wij stellen hoge eisen aan de Nederlandstalige reisbegeleiding en streven naar het beste. Een team van deskundigen die de landen zelf hebben bezocht, stellen de reizen van Koning Aap samen. De mensen van ons verkoopteam zijn deskundig opgeleid en hebben veel bestemmingen ook zelf bezocht. Daarnaast hebben wij een uitgebreid, wereldwijd netwerk van betrouwbare reisagenten. Zij weten de meest prachtige plekken te vinden, zorgen voor goede hotels en vervoer. Ook zijn zij in te zetten in het uitzonderlijke geval er iets mis mocht gaan.

Wil je graag rondreizen met je kinderen? Het team van Koning Aap reist veel en inmiddels zijn verschillende medewerkers ook ouders geworden. Zij hebben ervaring met het maken van een rondreis mét kinderen. Geniet van de glinsterende ogen als ze een giraf aanraken en lees het avontuur van hun gezichtjes af als ze in hun tentje in de woestijn kruipen … Reizen met kinderen is ontzettend leuk, vooral als je met een groep reist die bestaat uit andere ouders met kinderen.

Reis je met Koning Aap? Dan reis je in kleine groepen, van 4 tot maximaal 20 personen. Daarnaast kun je voorafgaand aan je vertrek zien hoe je groep is opgebouwd. Zo krijg je voor je vertrek al een beter beeld van je reisgezelschap.

Een rondreis maken met Koning Aap brengt vele voordelen met zich mee. Wij ondersteunen je bijvoorbeeld bij de soms ingewikkelde visumaanvraag. Daarnaast profiteer je van een leuke korting als je met 6 personen of meer dezelfde reis boekt. Voor de reizen van Koning Aap maken wij alleen gebruik van betrouwbare vliegmaatschappijen en sfeervolle accommodaties die speciaal voor jou geselecteerd zijn.