Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Reizen naar Suriname

Reizen naar Suriname

Reizen naar Suriname

Suriname reizen zijn een feest voor iedereen. Met name de schitterende natuur in het land, de ontspannen en gastvrije mentaliteit van de Surinamers en de uitbundige Surinaamse keuken zijn ingrediënten voor een heerlijk verblijf in dit Zuid-Amerikaanse land dat in het zuiden grenst aan Brazilië en in het noorden aan de Atlantische Oceaan. Natuurliefhebbers komen volop aan hun trekken tijdens hun rondreis door Suriname, aangezien een groot deel van het land wordt bedekt door de jungle. Verder breng je natuurlijk een bezoek aan de gezellige hoofdstad Paramaribo, waar je onder andere kunt genieten van de sfeervolle barretjes en terrasjes. Het andere moment kom je oog in oog te staan met reuzenschildpadden op het strand of andere exotische dieren. In Suriname je vakantie doorbrengen betekent niet in de laatste plaats genieten van het tropische klimaat: gemiddeld ligt de temperatuur overdag het hele jaar rond de 31 graden.

Wie een rondreis door Suriname maakt, komt midden in het regenwoud terecht. Je komt in de buurt van allerlei diersoorten, die vaak met uitsterven worden bedreigd, zoals tal van exotische vogelsoorten, luiaards, brulapen, doodskopapen en wie weet zelfs kaaimannen en anaconda’s. Vanzelfsprekend zie je ook de mooiste bomen en planten voorbij komen, terwijl je eveneens ziet hoe de traditionele indianen- en bosnegerstammen leven.

Als je in Suriname op vakantie gaat, maak je kennis met een groot aantal culturen. Eén ding hebben ze gemeen: ze hebben kleurrijke en uitbundige rituelen. Feestelijke en overheerlijke gerechten, vrolijke dansen en bijbehorende muziek… Een vakantie in Suriname beleef je dankzij de vrolijke en zorgeloze bewoners gegarandeerd met een glimlach op je gezicht.