Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Pioniersreizen

Pioniersreizen

Pioniersreizen

Reizen voor de échte reisliefhebber

Reis jij graag buiten de gebaande paden en bezoek jij het liefst unieke en authentieke bestemmingen? Kies dan voor een van de pioniersreizen van Koning Aap en laat je verrassen door de authentieke, nog niet ontdekte bestemmingen van deze wereld! Of je nu een rondreis door het Andes-gebergte in Zuid-Amerika wilt maken, liever kampeert in verschillende Afrikaanse wildparken of je aangetrokken voelt tot het Verre Oosten… Voor de meest exotische reisbestemmingen ben je bij Koning Aap aan het juiste adres!

 

Midden- en Zuid-Amerika

De befaamde Maya Route afleggen, een trip door het woeste Andes-gebergte maken of het avontuur opzoeken in de tropische regenwouden van Midden- of Zuid-Amerika? Wij verzorgen de mooiste pioniersreizen naar onder andere Bolivia, Argentinië, Peru, Colombia, Nicaragua, El Salvador, Honduras en Guatemala. Combineer verschillende landen en maak kennis met eeuwenoude culturen, hartelijke bevolkingsgroepen, fantastische landschappen en Latijnse gerechten in Midden- of Zuid-Amerika!

Afrika

Traditionele stammen zoals je die alleen van televisie kent, oneindige nationale parken en nog grotere woestijnvlaktes… Dat kan alleen maar over het continent Afrika gaan! Altijd al een keer een safari door het wildpark willen maken om oog in oog te staan met leeuwen, neushoorns, nijlpaarden, olifanten, giraffes, buffels, luipaarden, gorilla’s of andere indrukwekkende diersoorten? Kennis maken met de primitieve en kleurrijke Afrikaanse stammen? Het is allemaal mogelijk tijdens een rondreis in bijvoorbeeld Namibië, Oeganda, Kenia en Tanzania! Marokko is een van de Afrikaanse landen waar je de kans hebt om de eindeloze Sahara te verkennen en op zoek te gaan naar een verstilde oase.

Azië

In het grootste continent ter wereld zijn er vanzelfsprekend tal van plekken te vinden die nog nauwelijks zijn bezocht. Wat dacht je alleen al van de Himalaya, dat met ’s werelds hoogste berg Mount Everest en talloze andere kilometershoge bergen als het dak van de wereld wordt beschouwd? Hoe gaat het er nu echt aan toe in geheimzinnige landen als Noord-Korea, Tibet en Bhutan? Hoe mooi zijn de eilanden van Japan, om nog maar te zwijgen over de prachtige Zuidoost-Aziatische landen zoals Vietnam, Laos, Maleisië en Brunei? Waarom is de Zijderoute zo legendarisch? Dankzij de pioniersreizen van Koning Aap naar Azië kun je eindelijk antwoord krijgen op die vragen!