Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Reizen naar Oman

Reizen naar Oman

Reizen naar Oman

Oman reizen zijn als een Arabisch sprookje. De natuur van dit sultanaat is prachtig en veelzijdig; machtige bergen, weelderige oases en schitterende stranden. Jaarlijks leggen ongeveer 20.000 zeeschildpadden hun eieren op één van de stranden van Oman. Ga je door Oman rondreizen, dan heb je dus een grote kans zo’n zeeschildpad tegen te komen. Een schitterend gezicht! Maak je een rondreis door Oman, dan zie je ook dat de cultuur van het land veelzijdig is; kastelen en forten door het land heen herinneren aan een glorieus verleden. Het land houdt zich vast aan de traditionele cultuur en Arabische tradities, maar is aan de andere kant ook thuis in de moderne technologie. En dat maakt het zo ontzettend boeiend om rond te reizen door Oman!

Wie aan Oman denkt, denkt in eerste instantie aan zand, veel zand. Sharqiya Sands, de fameuze woestijn van het land, staat bekend om de hoge duinen en prachtige rode en gele kleuren. Alleen dit geweldige zicht is het reizen naar Oman al waard. ’s Nachts heb je ook nog eens zicht op een schitterende, heldere sterrenhemel. Niet alleen het natuurschoon van het land zal een onuitwisbare indruk bij je achterlaten. De typische Arabische stadjes zijn ook onvergetelijk. Forten, moskeeën en historische bezienswaardigheden; tijdens je reis door Oman krijg je dit allemaal te zien en beleef je het typische Omaanse leven van weleer. Een bezoek aan één van de levendige souks (Arabische markten) mag zeker niet ontbreken tijdens je Oman rondreis. Hier struin je tussen de zilveren sieraden, dolken, rozenwater en kleurige dekens uit de berggebieden.

Kortom, een groepsreis door Oman zal onvergetelijk zijn. Tijdens Oman reizen kijk je je ogen uit, beleef je de rijke cultuur en sluit je de bevolking in je hart…