Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Reizen naar Azoren

Reizen naar Azoren

Reizen naar Azoren

Je hoeft niet ver te vliegen om mooie plekjes van de wereld te ontdekken. Tijdens een reis door de Azoren geniet je volop van de natuurlijke schoonheid. De archipel bestaat uit negen eilanden die samen de Azoren vormen. Je maakt kennis met de diverse landschappen van deze eilandengroep. Ontdek de schilderachtige kratermeren op het grootste eiland São Miguel, verken de Atlantische Oceaan vanaf het eiland Pico wanneer je op zoek gaat naar walvissen, potvissen en dolfijnen en ga mee terug in de tijd als je het historische centrum van Angra do Heroísmo op Terceira bezoekt. 

Het eiland Pico is vernoemd naar de gelijknamige vulkaan, die vol trots boven alles uitsteekt. Breng een bezoek aan Faial, dit eiland heeft de naam Faial gekregen vanwege de aanwezigheid van vele ‘’Faias’’ (beuken). Het meest bekende kratermeer vind je op São Miguel. Het contrast tussen het blauwe "Lagoa Azul" en het groene "Lagoa Verde" van Sete Cidades is indrukwekkend en zorgt voor een prachtig uitzicht. Tijdens een bezoek aan Furnas maak je kennis met de vulkanische oorsprong van het eiland São Miguel. Genoeg te doen en te zien op je rondreis Azoren. 

Ga met Koning Aap op rondreis naar Portugal, en ontdek de groene eilanden van dit archipel tijdens het eilandhoppen over de Azoren