Reizen naar ARMENIË

Armenië reizen

Ga je door Armenië rondreizen, dan kom je terecht in het oudste christelijke land van de wereld. Het land heeft hierdoor een lange historie. Dit zal je zeker niet ontgaan tijdens het reizen door Armenië. Armenië ligt op de scheidingslijn tussen Europa en Azië. Geografisch bekeken behoort het land tot Azië. Echter, de culturele erfenis is voornamelijk Europees. Een rondreis door Armenië laat je niet alleen kennismaken met de rijke historie, maar ook met een wonderschone natuur en ongelooflijk vriendelijke en gastvrije bevolking.

Oude tradities komen weer tot leven in Armenië. Hoog op een rots, uitkijkend over ravijnen, ligt het Tatev-klooster. Dit alleen al maakt het reizen naar Armenië de moeite waard. Carahenge mag je tijdens je groepsreis door Armenië niet voorbij gaan. Deze verzameling van 204 gehouwen rechtopstaande stenen is minstens 5.000 jaar oud en was waarschijnlijk het religieus centrum en astronomisch observatorium, maar dit is onzeker en eigenlijk een groot raadsel. Dit zijn nog maar twee van de talloze voorbeelden van fascinerende plekken die je kunt bezoeken tijdens je reis door Armenië.

Het landschap van Armenië is afwisselend en bevat de meest prachtige plekken. Van toendra’s en steppen tot bergen en kloven. Minder dan 10 procent van het land licht lager dan 1.000 meter. Dit zorgt voor ongelooflijke uitzichten als je door Armenië gaat reizen.Tijdens het rondreizen door Armenië zal het je opvallen dat een groot deel van het land bestaat uit heuvels en bergketens. Droog en dor, afgewisseld met prachtige, groene valleien. 

Armenië reizen zorgen voor onvergetelijke momenten!

resultaten gevonden

{{trip.PromoURL = getpromourl(trip,'/reisdata-en-prijzen') ; ""}}
  • {{txt}}
  • Aanbieding
{{trip.Title}}

{{removeDaysInTitle(trip.Title)}}

{{trip.LabelTexts.join(', ')}}

{{trip.ReviewScore | number:1}} ({{trip.ReviewCount}})
{{trip.Intro}}

{{trip.Duration}} dagen

v.a. € {{trip.HighestPrice | number:0}} € {{trip.FromPrice | number:0}}
REIS START EIND AANTAL DAGEN OPMERKINGEN PRIJS
{{trip.Title}} {{removeDaysInTitle(trip.Title)}} {{trip.StartDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.EndDate | date:'dd/MM/yyyy'}} {{trip.Duration}} Groepssamenstelling v.a. € {{trip.FromPrice | number}}

v.a.

€ {{trip.HighestPrice | number}}

€ {{trip.FromPrice | number}}

v.a.
€ {{trip.FromPrice | number}}
Lees meer
Bezig met laden...
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.