Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Armenië

Groepsreizen naar Armenië

Groepsreizen Armenië

Groepsreizen betekent sámen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken. Tijdens de groepsreizen door Armenië kom je terecht in het oudste christelijke land van de wereld waardoor het land een lange historie kent. Gelegen op de grens tussen Europa en Azië  zul je tijdens onze Armenië groepsreizen merken dat het land diverse culturele invloeden kent waarvan de meeste Europees zijn.

Het landschap van Armenië is afwisselend en bevat de meest prachtige plekken. Van toendra’s en steppen tot bergen en kloven. Minder dan 10 procent van het land licht lager dan 1000 meter. Dit zorgt voor ongelooflijke uitzichten als je door Armenië gaat reizen. Droog en dor, afgewisseld met prachtige, groene valleien. Ga je in de lente mee met en van de groepsreizen door Armenië, dan zul je op de zuidflank van de Aragats een indrukwekkende populatie aan vogels en bloemen kunnen bewonderen.

Besluit je door Armenië rond te reizen, dan word je met open armen ontvangen door de gastvrije bevolking. Laat je verwonderen door dit prachtige, cultuurrijke land. Armenië reizen zorgen voor onvergetelijke momenten!