Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Classic groepsreizen

Classic groepsreizen

Classic groepsreizen

Groepsreizen voor de nieuwsgierige reiziger

Op zoek naar een avontuurlijke groepsreis? Ontdek de wereld met Koning Aap, dé specialist in groepsreizen voor de nieuwsgierige reiziger. Bij ons staan ontdekken, beleven, duurzaamheid en authenticiteit centraal; met Koning Aap ga je écht op reis! Onze Classic groepsreizen zijn perfect voor mensen die graag alle highlights van een bestemming willen aandoen, nieuwe culturen ontdekken en reizen in goed gezelschap waarderen. Met onze groepsreizen hoef je je nergens zorgen over te maken; wij regele het van aap tot z voor je!

Mis geen enkel hoogtepunt

Bij Koning Aap zorgen we ervoor dat je geen enkel hoogtepunt mist tijdens je groepsreis. Onze ervaren reisbegeleiders (je hebt vaak de keuze uit een Nederlandstalige reisbegeleider of een lokale Engelstalige reisbegeleider) nemen je mee naar de meest iconische plekken en verborgen schatten over de hele wereld. Of je nu droomt van een avontuurlijke safari in Afrika, de mystieke sfeer van Azië wilt proeven of de prachtige landschappen van Zuid-Amerika wilt verkennen, onze Classic groepsreizen brengen je naar de hoogtepunten van jouw droombestemming.

Iconische plekken

Onderstaande groepsreizen zijn ontworpen om je mee te nemen naar de meest iconische plekken op aarde. Laat je betoveren door de majestueuze piramides van Egypte, loop de Inca trail naar wereldwonder Machu Picchu, sta oog in oog met de beroemde Taj Mahal of verlies jezelf in de historische charme van Europese steden als Tallin, Tblisi of Krakau. Onze groepsreizen bieden een ongeëvenaarde kans om de populaire bucketlist bestemmingen te ervaren en dat alles in goed gezelschap van medereizigers die dezelfde passie delen.

Gewilde bestemmingen

Bij Koning Aap hebben we een selectie samengesteld van de meest gewilde bestemmingen ter wereld voor onze groepsreizen. Van de mystieke sfeer van India tot de exotische stranden van Thailand en de culturele schatten van Zuid-Amerika; onze reizen brengen je naar de plekken waar reizigers van dromen. Met onze Classic groepsreizen kun je deze gewilde bestemmingen ontdekken, genieten van lokale tradities en proeven van de culinaire hoogtepunten.


TIP: Gebruik het zoekmenu om je resultaten te filteren.

Niet gevonden wat je zocht? Koning Aap heeft haar reisaanbod opgedeeld in verschillende reisthema’s om je zoektocht te vergemakkelijken. Neem ook eens een kijkje bij:
Onze explore reizen (voor de ontdekkingsreiziger)
Onze pioniersreizen (voor de zeer ervaren reiziger)
Onze familiereizen (voor avontuurlijke gezinnen met kinderen)