Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Reizen naar Singapore

Reizen naar Singapore

Reizen naar Singapore

De stadstaat Singapore is bekend om zijn glimmende wolkenkrabbers en winkelcentra. Modern, veilig en zeer schoon. In de omgeving van Marina Bay zie je de bekendste plekken van Singapore zoals het Merlion beeld en het Art Science Museum in de vorm van een lotusbloem. Het hotel/casino Marina Bay Sands steekt overal bovenuit. Vanaf het bovendek heb je tijdens je Singapore rondreis een fantastisch uitzicht over de skyline van Singapore en over de Gardens by the Bay, een park met futuristische metalen bomen die door een hoge loopbrug met elkaar verbonden zijn.

Aan het water van relaxte uitgaansgebied Clarke Quay liggen talloze restaurants en cafés met leuke terrassen. Op verschillende plekken is livemuziek en de keuze uit internationale keukens is enorm. Het is zeker ’s avonds de place to be. De kilometerslange Orchard Road is dé winkelstraat van de stad. Hier vind je verschillende winkelcentra waar echt alles te koop is. Niet voor niets is de slogan hier 'shop until you drop'. Orchard Road is ook bekend om de vele restaurants en het bruisende nachtleven.

Singapore is een smeltkroes van verschillende culturen met stadsdelen als Little India, Chinatown en Arab Street. In Little India proef, ruik en voel je de sfeer van India. Interessant zijn hier de vele tempeltjes. Ook kun je je hier te goed doen aan verrukkelijke Indiase gerechten. Chinatown is met zijn prachtige oude koopmanshuizen het culturele hart van Singapore. Ook hier vind je een keur aan restaurantjes, winkeltjes en tempels. Arab Street is het moslimgedeelte van de stad, een goede plek om batik uit Indonesië, waterpijpen en andere souvenirs op de kop te tikken.

Singapore heeft een rijk koloniaal verleden. Je vindt er op je rondreis Singapore de imposante gebouwen van het voormalige Britse imperium: het stadhuis, het parlementsgebouw en diverse musea en kerken in fraaie, Victoriaanse stijl. Ook het Raffles hotel is zeker een bezoekje waard. Hier kun je genieten van het bekendste drankje van de stad: de Singapore Sling.

Kies voor een van de meest bijzondere bestemmingen ter wereld en verrijk jezelf door een rondreis Singapore!