Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Reizen naar Thailand

Reizen naar Thailand

Reizen naar Thailand

Thailand is een van de populairste reisbestemmingen in het Verre Oosten. Jaarlijks zijn er tienduizenden toeristen uit Nederland en België die door Thailand reizen en die raken stuk voor stuk onder de indruk van dit land vol contrasten. Wat maken  Thailand rondreizen zo uniek? Zijn het de vele culturele hoogtepunten? Het tropische groene landschap? Is het de betoverende glimlach van de Aziaten, de fantastische Thaise keuken of de impact die uitgaat van de hoofdstad Bangkok? Hoe dan ook: wie besluit om door Thailand te reizen, is binnen no time verliefd op het land.

Het koninkrijk Thailand kent talloze hoogtepunten. Een uitgebreid bezoek aan Bangkok mag vanzelfsprekend niet ontbreken tijdens je rondreis door Thailand. Wolkenkrabbers, het chaotische verkeer, tempels, een berucht nachtleven, levendige markten, kraampjes met de lekkerste gerechten, grote shopping malls, Chinatown… Tijdens Thailand rondreizen, móet je een deel van de tijd in de hoofdstad hebben doorgebracht.

Ook qua natuur kom je tijdens je rondreis door Thailand volop aan je trekken. Je kunt deelnemen aan een trektocht door de bergen om in contact te komen met kleurrijke bergstammen en het avontuur opzoeken in de prachtige jungle, terwijl je op het idyllische strand van bijvoorbeeld een van de tropische eilanden tot rust kunt komen. Is stilzitten niks voor jou? Waag je dan aan een van de watersporten of neem deel aan een duikcursus!

Degenen die door Thailand rondreizen zullen er zonder twijfel een aantal tegenkomen: boeddhistische tempels en Boeddhabeelden. Het boeddhisme is dan ook de rode draad van je rondreis door Thailand. Wat dat betreft zijn Sukhothai en Ayutthaya absolute aanraders. In eerstgenoemde plaats, die opgenomen is op de Werelderfgoedlijst, kun je je vergapen aan de combinatie van kolossale Boeddhabeelden en prachtige lotusvijvers. Het even indrukwekkende Ayutthaya staat bekend om zijn mooie paleizen en tempels en ademt een en al historie.

Ook in Chiang Mai, dat eveneens veelvuldig wordt bezocht door toeristen die door Thailand reizen, vind je tientallen tempels. De stad heeft echter veel meer te bieden: je kunt er volledig ontspannen in een van de massagesalons, terwijl een bezoek aan de sfeervolle en kilometerslange avondmarkt zeker ook de moeite waard is. Combineer je verblijf in de bruisende steden met de indrukwekkende natuurlijke en culturele schoonheid van het land tijdens jouw rondreis door Thailand!

Familiereizen Thailand Groepsreizen Thailand