Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Reizen naar Lesotho

Reizen naar Lesotho

Reizen naar Lesotho

Door Lesotho reizen, het land dat geheel omsloten wordt door Zuid-Afrika, is een bijzondere ervaring. Lesotho staat bekend om de ongerepte natuur en de grote hoogtes van het land. Tijdens het rondreizen door Lesotho zal het je niet ontgaan; dit land bestaat voornamelijk uit berggebieden en ligt in zijn geheel boven de 1.000 meter en wordt dus niet voor niets ‘Kingdom of the Sky’ genoemd.

In het noorden van Lesotho vind je de hooglanden, in het zuiden de laagvlaktes die, anders dan de naam laagvlakte doet vermoeden, hoger liggen dan waar ook ter wereld. Het laagste punt ligt zelfs nog hoger dan 1.400 meter! Ga je naar Lesotho op vakantie, dan kun je bij een van de opengestelde archeologische vindplaatsen fossielen van dinosauriërs en overblijfselen van de eerste bewoners van het land bewonderen. Een speciale ervaring.

Tijdens het rondreizen door Lesotho maak je kennis met de vriendelijke bevolking van het land: de Basotho. De woorden die zij vaak uitspreken zijn: Khotso, Pula, Nala, wat Vrede, Regen, Voorspoed betekent. Ga je  naar Lesotho reizen, dan word je met open armen door deze mensen ontvangen en geniet je van een onvergetelijke tijd!