Live Help Chat

Maak kennis met Koning Aap

Inspiratiedagen, beurzen, reisevent en webinars

Wij begrijpen maar al te goed dat het plannen van een reis een boel voorbereiding met zich meebrengt en vaak ook de nodige vragen oproept. Bij Koning Aap willen we je niet alleen van aap tot z begeleiden tijdens je reis, maar ook al daarvóór! Daarom staan we gedurende het gehele voorbereidingsproces voor je klaar. Ontmoet Koning Aap op een dag en wijze die voor jou het meest geschikt zijn!

Save the date

Ons jaarlijkse reisevent was wederom een groot succes. Bekijk de foto's terug op Facebook. Ook in 2024 staat het reisevent weer op de planning: houd zaterdag 23 november alvast vrij in je agenda!

Inspiratiedagen

Onze inspiratiedagen bieden jou de perfecte gelegenheid om al je vragen op ons af te vuren, inspiratie op te doen voor mogelijke bestemmingen en om ons beter te leren kennen. Zo kan je zelf ervaren of onze organisatie perfect aansluit bij jouw reiswensen. Onze inspiratiedagen vinden plaats in Gent en Antwerpen. De inspiratiedagen zijn gratis toegankelijk, maar reserveren is verplicht.

Data 2024

 

Het Vakantiesalon

We hebben dit jaar geen eigen stand op Het Vakantiesalon van Brussel, maar we zijn wel in kleine vorm aanwezig.

Van donderdag 1 tot en met zondag 4 februari staan onze reisspecialisten bij het verkeersbureau van Thailand (Amazing Thailand, stand: 05303) om je alles te vertellen over deze bijzondere en veelzijdige bestemming. Denk je eraan om in de toekomst Thailand te bezoeken, kom dan zeker even bij ons langs!

Het Vakantiesalon vindt plaats in Brussels Expo.


Koop hier je kaartje

Webinar

Wat is de beste reistijd voor Georgië, wat mag je écht niet missen tijdens een bezoek aan Thailand, hoe bereid je je reis naar IJsland het beste voor en wat is volgens onze reisbegeleidster dé tip voor Japan? 

Deze en meer vragen kwamen aan bod tijdens onze webinars. Mocht je het gemist hebben of wil je de presentaties op je gemak nog eens terugkijken? We hebben ze allemaal voor je op YouTube gezet.

Wat is een webinar? Onze reisspecialisten nemen je via presentaties al voor even mee naar je favoriete bestemming, voorzien je van praktische informatie en tips en beantwoorden met plezier eventuele vragen.

Webinar archief