Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Reizen naar Kazachstan

Reizen naar Kazachstan

Reizen naar Kazachstan

Naar Kazachstan reizen is een avontuur. In dit land kan het voorkomen dat je dagenlang geen andere mensen tegenkomt. Maak je een rondreis door Kazachstan, dan kom je niet alleen prachtige gebergten tegen, maar ook woestijnen en steppen. Het Talass Alatau-gebergte aan de zuidelijke zijde van de route door Kazachstan biedt ruimte aan flora en fauna die hier ongehinderd hun gang kunnen gaan. Een waar paradijs voor natuurliefhebbers! De Issykvallei is bekend om zijn wilde dieren als arenden en marmotten. Op het Assyplateau wonen nomaden met hun geiten, schapen en paarden. In de zomer zetten veel families hun joerten op, de traditionele vilten tenten. Bij de Kolsaimeren kun je heerlijk wandelen en genieten van de rust en natuurpracht van het Tien Shangebergte. Het nationaal park Altyn Emel bestaat voornamelijk uit een fotogenieke semi-woestijn. Je bezoekt de Zingende Duinen en de kleurige woestijnbergen bij Aktau en Katutau, een gebied dat aan een maanlandschap doet denken.

Ook de cultuurliefhebber komt zeker aan zijn trekken, denk bijvoorbeeld aan UNESCO Werelderfgoed: Tamgaly en het Mausoleum Hodja Ahmed Yasavi in Turkestan. Ook nu nog staat het toerisme nog in de kinderschoenen, Kazachstan is dan ook een bestemming voor échte pioniers.

Wil je ook naar Kazachstan op vakantie? Ga door Kazachstan reizen en laat je met open armen verwelkomen door de gastvrije inwoners van dit bijzondere land. Wat een ervaring!