Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Groepsreizen naar Kazachstan

Groepsreizen naar Kazachstan

Groepsreizen Kazachstan

Groepsreizen betekent samen herinneringen creëren en koesteren. De meeste reiservaringen zijn moeilijk te plannen, maar waar je wél voor kunt zorgen is dat je reis zoveel mogelijk ingrediënten bevat om de unieke herinneringen te maken.

Ervaar samen met je reisgezelschap tijdens een van onze Kazachstan groepsreizen hoe mooi dit prachtige land in Centraal-Azië  is en geniet van al het natuurschoon wat dit land te bieden heeft.

Wanner je meegaat op een van onze groepsreizen door Kazachstan kun je volop cultuur snuiven in Türkistan. In deze stad vind je het mausoleum van Hodja Ahmed Yasavi; een religieus leider en dichter. Het mausoleum is nooit helemaal afgebouwd, maar het geeft je wel een goed beeld van de Kazachstaanse architectuur. De hoofdstad van Kazachstan, het moderne Astana, is ook zeker het deelnemen aan  groepsreizen naar Kazachstan waard. Deze stad aan de Zijderoute ligt aan de voet van het Talass Alatau-gebergte. Typische Sovjetkarakteristieken zoals brede boulevards, grote parken en classicistische architectuur kenmerken deze stad. De Nikolaas Kathedraal en Zonkov Kathedraal dateren uit de tsarentijd. Daarnaast vind je in zowel Astana als Almaty chique winkels en buitenlandse restaurants met op de achtergrond de besneeuwde toppen van het Tien Shan-gebergte.

Wil je ook naar Kazachstan op vakantie? Ga mee op een van onze Kazachstan groepsreizen en laat je met open armen verwelkomen door de gastvrije inwoners van dit bijzondere land.