Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Reizen naar Colombia

Reizen naar Colombia

Reizen naar Colombia

Misschien komt het niet meteen in je op om naar Colombia te gaan. Maar waarom niet? Tijdens Colombia reizen beleef je onvergetelijke momenten. De gastvrije en uitbundige bevolking ontvangen je met open armen en dragen bij aan een fantastisch verblijf in dit mooie land. Rondreizen door Colombia klinkt voor veel mensen nog wat eng, maar is tegenwoordig redelijk veilig. Niets houdt je dus tegen om op vakantie naar Colombia te gaan en te genieten van de prachtige natuur, tropische stranden, talloze koloniale dorpen en wereldse metropolen!

Tijdens het rondreizen door Colombia kom je erachter dat dit land ontzettend gevarieerd is. De cultuur is opgebouwd uit een mengeling van Zuid-Amerikaanse, Europese en Afrikaanse invloeden en zorgt dus voor een unieke combinatie. Vooral de Spaanse invloeden zijn nog volop merkbaar in de hedendaagse cultuur van Colombia. Reis je door Colombia, dan merk je ook dat familie en genieten van het leven voorop staat bij de inwoners van dit land. Aangezien ieder dorp en elke stad een eigen feestdag heeft, zal het geen uitzondering zijn als je tijdens één van de groepsreizen naar Colombia bij de hand genomen wordt om een salsadans te wagen!

Colombia staat natuurlijk ook bekend om de geweldige koffie afkomstig van één van de vele koffiefinca’s. Vergeet niet tijdens je Colombia rondreis zo’n koffiefinca aan te doen en te genieten van het lekkerste kopje koffie dat je ooit op hebt. De smaak zal je niet snel vergeten!

Het is duidelijk: reizen naar Colombia is een unieke ervaring. Naast de overweldigende natuur en veelzijdige cultuur, maakt de vriendelijke en vrolijke bevolking de Colombia reizen onvergetelijk!