Live Help Chat

Ontdek de wereld van Aap tot Z de podcast

Bereid je voor op jouw reis met de Koning Aap podcast

Of je nu een doorgewinterde reiziger bent of voor het eerst op een groepsreis meegaat, hier vind je alles wat je nodig hebt, van aap tot z, om perfect voorbereid op reis te gaan. We brengen je inspirerende verhalen, waardevolle inzichten en praktische reistips rechtstreeks vanuit het hart van de reiswereld. Luister naar onze podcast waarin reisexperts, reisbegeleiders en medereizigers hun onvergetelijke ervaringen met jou delen.

Aflevering 1: Geboekt, wat nu?

De familiereis naar jullie droombestemming is geboekt, laat het aftellen maar beginnen! Maar wat gebeurt er nu eigenlijk als de reis eenmaal geboekt is? En, wat zijn de eerste stappen die jullie zelf kunnen zetten? Onze Koning Aap-collega’s Hilde, Veerle en Maaike helpen jullie op weg. Ze vertellen over wat jullie straks te wachten staat tijdens de reis, hoe jullie alvast contact leggen met andere families en hoe het zit met de vluchten. Dat, en nog veel meer.

Aflevering 2: Ga goed voorbereid op reis

Een goed begin is het halve werk! Wat mogen jullie écht niet vergeten tijdens de voorbereiding van jullie reis? Koning Aap-collega’s Eveline, Hilde en Janice delen hun ultieme tips, zodat jullie straks vol vertrouwen in het vliegtuig stappen. Ooit wel eens van ‘helikoptermoeders’ gehoord? Hoe zat het ook alweer met het visum en de vaccinaties? En psst, zijn jullie paspoorten nog lang genoeg geldig? Veel luisterplezier!

Aflevering 3: Haal alles uit je reis

Het is bijna zover, de reis komt in zicht! Jullie hebben alles geregeld wat er geregeld moest worden, nu is het tijd om aan de reis zelf te denken. Hoe zorgen jullie ervoor dat jullie er alles uit halen wat erin zit? Koning Aap-collega’s Eveline, Véronique en Patrick weten dit als ware globetrotters als geen ander en delen hun tips. Onze meest speciale gast deze week is Tijn! Hij reisde met zijn ouders en broer naar Thailand afgelopen zomer.