Live Help Chat
Over onsDuurzaam reizenNieuwsbriefContact Vragen? Bel 09-234 13 11

Waar ben je naar op zoek?

Familiereizen naar Thailand

Familiereizen naar Thailand

Familiereizen Thailand

Koning Aap organiseert speciale groepsreizen voor avontuurlijke gezinnen met kinderen. Wij zorgen ervoor dat jullie samen een onvergetelijke tijd beleven.

Samen met je gezin neem je deel aan de familiereizen door Thailand en ontdek je samen met je kinderen en andere gezinnen de schoonheid die dit boeddhistische Aziatische land je bieden heeft. Niets is mooier dan de kennis en ervaring van je kinderen te vergroten tijdens een van de familiereizen die Koning Aap aanbiedt. Bezoek tijdens je Thailand familiereis de hoofdstad Bangkok met zijn glittertempels en Koninklijk Paleis, de ‘Roos van het Noorden’ Chiang Mai en een van de mooie tropische eilanden zoals Koh Chang, Koh Samed of Koh Samui. Na een stadsverkenning of inspannende (fiets)excursie plons je in het zwembad van je hotel; de meeste hotels op onze familiereizen Thailand hebben er een.

Onze Thailand familiereizen zijn gegarandeerd een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin. Bezoek een olifantenkamp, bekijk boeddhistische tempels en Boeddhabeelden, maken een trekking door de jungle, overnacht in een kleurrijk minderhedendorp, bezoek de kleurrijke (avond)markten en ontspan op een tropisch strand. Maak op onze Thailand familiereizen kennis met het ‘Land van de Glimlach’!

Laat je kinderen de grote contrasten van dit prachtige land ervaren, en beleef onze familiereizen door Thailand door de ogen van je kind. Met Koning Aap ga je écht op reis!